Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 8,99 Incl. btw

SuperCat Hygiënische muizenval zonder de muis aan te raken

SuperCat

Deze muizenval is de beste keuze als je gruwelt van de gedachte dat je een dode muis moet vastpakken. Dankzij het slimme ontwerp hoef je nooit meer een dode muis te zien of vast te pakken.

Lees meer ►

Backorder

Informatie

Heb je last van muizen maar gruwel je al van de gedachte om een dode muis aan te raken? Met onze nieuwste muizenvallen, de No See No Touch bieden wij je de oplossing!

De SuperCat No See No Touch van Swissinno kent een innovatief en gepattenteerd valsysteem. Het voorkomt dat de muis met het oog zichtbaar is wanneer deze is gevangen. Daarnaast kan de val op simpele wijze geleegd worden in een afvalcontainer zodat de muis ook niet meer aangeraakt hoeft te worden. De val is veilig voor huisdieren en kinderen en ook nog eens bijzonder hygiënisch.

Ideaal voor mensen die bang zijn voor muizen! 

De muizenval is standaard uitgerust met een lokmiddel wat muizen aantrekt. Deze is hervulbaar waardoor de val keer op keer gebruikt kan worden. 

Gebruiksaanwijzing:

1. Trek aan de flexibele plastic strip van de zijkant van de val. Dit geeft toegang tot het aas in de val. Druk vervolgens de rode hendel zo ver mogelijk naar beneden; deze zal nu vergrendelen in de 'open' positie. De "No See No Touch" muizenval is nu klaar voor gebruik.

2. Plaats de val daar waar je vermoedt dat er muizen zijn. Omdat muizen zelden open gebieden doorkruisen, plaats je hem evenwijdig aan en tegen een muur. Controleer de val regelmatig.

3. Om de dode muis eenvoudig en snel weg te gooien zonder hem aan te hoeven raken, houd je de val verticaal boven een afvalbak met het open uiteinde naar beneden en druk je op de rode hendel die de muis uit de val laat vallen. Enkel het aas even controleren en de No See No Touch weer klaar voor gebruik.

Daarnaast is deze Muizenval bekroond met het Blue Angel ECOLABEL voor zijn bijzondere milieuvriendelijkheid.