Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 8,99 Incl. btw

SuperCat Human Catch-Alive diervriendelijke muizenval

SuperCat

Met de Human Catch-Alive diervriendelijke Muizenval worden muizen levend gevangen. Zo kun je de dieren hun vrijheid teruggeven op een plek waar ze geen overlast veroorzaken.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Heb je last van muizen maar vind je het zielig om ze te doden? Met deze human catch alive muizenval bieden wij je de oplossing!

De SuperCat Human Catch Alive van Swissinno kent een exclusief gepattenteerd valsysteem en is 100% effectief. Het voorkomt dat de val sluit totdat de muis naar binnen is gegaan. De muis wordt niet gedood maar gevangen waarna deze buiten weer uitgezet kan worden. Zeer diervriendelijk dus!

Deze val wordt geleverd met 3 aascapsules. Deze zijn gebaseerd op voedsel en niet toxisch. Daarnaast beschikt de val over een eenvoudige knop-bediening en is zeer hygiënisch omdat de muis niet aangeraakt hoeft te worden. Omdat er geen veren of klikbekken aanwezig zijn, is de val ook uitermate veilig voor kinderen en huisdieren.

Om de muis zo min mogelijk stress te geven, wordt aanbevolen om elke 4 uur de val te checken. Uiteraard kan de Human Catch Alive muizenval ook uitgerust worden met de SuperCat Bluetooth Vangdetector waardoor je een bericht op je telefoon ontvangt wanneer de val is afgegaan.

De muizenval is standaard uitgerust met een lokmiddel wat muizen aantrekt. Deze is hervulbaar waardoor de val keer op keer gebruikt kan worden. 

Gebruiksaanwijzing:

1.)  Verwijder de beschermhoes van een aascapsule. Schuif de capsule volledig in de gleuf aan het einde van de val.

2.) Er zijn twee knoppen aan de bovenkant van de val. Om de val te openen, druk je op de lange staafknop. Druk op de kleinere knop om de val te sluiten. Open de val en plaats deze evenwijdig aan en tegen een muur waarvan u denkt dat er muizen actief zijn. Aangezien muizen zelden open ruimtes doorkruisen, plaats je de val het best evenwijdig aan en tegen een muur. 

3.) Om een ​​gevangen muis te bevrijden, leg je de val op de grond en open je de val. De muis zal vanzelf de val uitlopen(hoewel dit even kan duren). 

Daarnaast is deze Muizenval bekroond met het Blue Angel ECOLABEL voor zijn bijzondere milieuvriendelijkheid.