Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Plug In Pest Free

Simpel en Snel Muizen, Ratten, Kakkerlakken of Zilvervisjes Verjagen!

Lees meer ►
Sorteren op:

Duurzaam Milieuvriendelijk Voordelig Onderhoudsvrij

Wezan Plug In Pest Free Kopen Review

"Na vele slapeloze nachten ben ik eindelijk verlost van de muizen die onder mijn dak elke nacht een feestje vierden! Vanalles heb ik geprobeerd om van de beesten af te komen. Met toch een beetje sceptisch gevoel heb ik 3 weken geleden dan toch de Plug in Pest Free Domestic Unit geplaatst. En mèt resultaat!
Al meer dan een week geen 'piep' meer gehoord! Ik ben dan ook zeer tevreden over dit product en ik zou het iedereen met ongedierte problemen aanbevelen."

- Herman Wijngaard -

 

Simpel en Snel Muizen, Ratten, Kakkerlakken en Zilvervisjes bestrijden met de Plug In Pest Free

 

Hoe het werkt

Er wordt een laag elektromagnetisch veld uitgezonden door de aanwezige elektrische bedrading in je huis. Dit elektromagnetische veld is niet gevaarlijk voor mensen maar werkt wel zeer effectief tegen ongedierte. Denk hierbij aan muizen, ratten en kakkerlakken.
Als de Plug In Pest Free is ingeschakeld, wijzigt de basis van het reeds bestaande elektromagnetische veld. Het apparaat laat een spoel schakelen over de actieve en neutrale draden van het elektrische netwerk. Hierdoor worden korte uitbarstingen met een elektromotorische kracht van 50Hz geproduceerd welke zich effectief via de bedrading verplaatst. Het bestaande elektromagnetische veld wordt verbogen door de toevoer van 50Hz in de frequentie waarin de spoel in- en uitschakeld.

De Pest Free technologie heeft geen effect op katten, honden, vogels, computers en het elektrische netwerk in huis.
Plug in Pest Free Units zijn géén ultrasone apparaten en ze maken geen hoorbaar geluid.

Voordelen

Géén chemicaliën
Géén dampen
Géén vieze geurtjes
Géén gif
Géén rommel
Géén gevaar voor je gezin
100% Veilig!

Zonder GIF! Duurzaam en milieuvriendelijk

Na ongeveer 14 dagen zul je een verandering opmerken in de activiteit van het ongedierte. Ratten, muizen en kakkerlakken raken gedesoriënteerd. De unit heeft op alle dieren een andere werking.
Bij muizen en ratten raakt de stofwisseling in de war. Hierdoor kunnen ze niet meer slapen en eten. Bij kakkerlakken werkt het op de geslachtsdelen. Alle dieren ervaren deze veranderingen als onprettig. De leefomgeving voelt niet meer veilig voor het ongedierte waardoor ze zo snel mogelijk op zoek gaan naar een aangenamere omgeving. Na ongeveer 30 dagen is de ruimte ongediertevrij.

Velen gingen u voor!

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Plug In Pest Free®. Niet alleen huishoudens maar ook bedrijven zijn enthousiast over deze diervriendelijke manier van ongedierte bestrijding. Zonder het gevaar van chemicaliën en gevaarlijke gifstoffen. Doordat steeds meer huishoudens en bedrijven gebruik maken van Plug In Pest Free®. Dit draagt bij aan de vermindering van het gebruik van giftige stoffen.

Uiteindelijk zal dit ons milieu aanzienlijk verbeteren. Dit komt ons, onze kinderen en alle generaties daarna ten goede. Gebruik van de producten van Plug In Pest Free® zullen resulteren in een gezonder leefmilieu. Kies daarom voor onze kwaliteitsproducten zo dragen we samen bij aan een betere toekomst.

Duurzaam ondernemen

Jij wilt toch ook graag een gezonder leefmileu voor jezelf en je kinderen? Vind jij als ondernemer of de onderneming waarin je werkt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Dan is Plug In Pest Free® dè oplossing om ongedierte langdurig te bestrijden. Zo dragen we bij aan de verbetering van ons mileu.

Kwaliteitsproduct met HACCP certificaat

Plug In Pest Free® is een Australisch kwaliteitsproduct en heeft ondermeer een internationaal HACCP certificaat. Daarmee is Plug In Pest Free® een goedgekeurd product voor de gehele voedingsmiddelen industrie. Daarom is Plug In Pest Free® uitermate geschikt binnen de voedingsmiddelen industrie. Daarnaast biedt Plug In Pest Free® ook apparatuur welke gebruikt kan worden in grote en kleine huishoudens en organisaties.

Plug In Pest Free® producten kunnen in huishoudens, fabrieken en bedrijven gebruikt worden. Voor iedere soort onderneming of huishouding heeft Plug In Pest Free® een geschikte oplossing om het ongedierteprobleem op te lossen. Door de HACCP certificering zijn deze producten zeer geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Een kwaliteitsproduct bij overlast van ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken.

Plug In Pest Free nu ook in de Benelux

Plug In PestFree® is wereldwijd in de verschillende landen succesvol gelanceerd. Nu is het tijd om ook België, Nederland en Luxemburg kennis te laten maken met de Plug In PestFree® producten. Ongediertebestrijding en ongediertepreventie zonder gebruik van van toxische chemicaliën.

Ongedierte bestrijding door middel van gebruik van gif kan een gevaar voor de directe omgeving opleveren. Kinderen of huisdieren kunnen het giftige middel binnen krijgen met alle nare gevolgen van dien. Het gif zou in aanraking kunnen komen met levensmiddelen waardoor iedereen in de leefomgeving giftige stof binnen kan krijgen. Dit soort ramp senario's zijn te voorkomen door gebruik van Plug In PestFree® producten bij ongedierte bestrijding.