Logosmall
Logo
 • BINNEN 48 UUR GELEVERD
 • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
 • SNELLE KLANTENSERVICE
 • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Steenmarter verjagen

Sorteren op:

Steenmarter verjagen op alle mogelijke manieren

Ervaar je ook overlast van een steenmarter en zoek je naar middelen om de steenmarter te verjagen? Wij hebben het beste in huis om je van jouw overlast af te helpen!

 • Anti steenmarter spray
 • Skunk
 • Ultrasonische marter verjagers voor in de motorruimte van een auto

Verschillende opties van steenmarters bestrijden

De steenmarter is een beschermde diersoort. Dat betekent dat je geen marters mag doden of vangen. Officieel mag je ook niet doelbewust marters verjagen. Zelfs de dierenbescherming mag geen steenmarters vangen of zelfs vervoeren. Er mogen enkel algemene middelen toegepast mogen worden die niet alleen voor steenmarters relevant zijn.

Wij bieden de mogelijkheden om de steenmarter te bestrijden op een ecologische diervriendelijke wijze, van skunk tot ultrasonische apparatuur. Neem een kijkje in ons assortiment en ga bezig met diervriendelijk steenmarters bestrijden.

Hoe weet ik of ik last heb van marters?

Steenmarters leven voornamelijk 's nachts. Daarnaast zijn het ook nog eens snelle en schuchtere beestjes. Dat betekent zodra je in de buurt van een steenmarter komt, deze wegsprint naar een beschutte plek zoals een bossage. Zodoende is het lastig te constateren of het een marter is die op bezoek is geweest. Met een beetje mazzel heeft hij door de tuin gelopen waardoor je door de pootafdruk weet of je te maken hebt met een steenmarter:

De anti steenmarter spray

Het gebruik van de anti steenmarter spray is een zeer diervriendelijke manier om een steenmarter te verjagen. De spray is een samenstelling van biologische kruiden en oliën en is daarom niet giftig. Dat is dus veilig voor mens én dier. De geur van deze marterspray vinden steenmarters onaangenaam. Zij zullen zoveel mogelijk proberen de behandelde plek te vermijden waardoor de overlast afneemt.

Voordelen van de anti steenmarterspray

 • Diervriendelijk
 • Ecologisch
 • Steenmarters bestrijden met anti steenmarter spray is goedkoop

Nadelen van anti steenmarterspray

 • Steenmarters verjagen met anti steenmarter spray geeft geen 100% garantie
 • Op vochtige/regenachtige plekken kan de werking verminderen

Ervaring van een anti steenmarterspray gebruiker:

★★★★★

Marterspray werkt snel en effectief

Wij hebben enorme overlast gehad van steenmarters. Omdat het een beschermde diersoort is, zochten wij naar een diervriendelijk product om van de overlast af te komen. De spray werkt geweldig. Conform het voorschrift de plek op ca. 20cm afstand behandeld met de spray. Het schijnt maar 6 weken te werken, maar we zijn nu al 9 weken verder en we hebben de steenmarters nog niet terug gezien. Nu hopen dat het zo blijft, en anders gebruiken we de spray opnieuw. Super middel om marters te verjagen.

-Harry W.-

Skunk om de marter te verjagen

Skunk heeft dezelfde geur feromonen als de skunk van het Noord-Amerikaanse stinkdier. Wanneer een stinkdier wordt aangevallen, sproeit deze een sterk ruikende vloeistof op zijn aanvallers om ze op afstand te houden en weg te jagen. Het werkt tegen wolven, vossen, wilde katten etc.

Skunk is een vloeistof gebaseerd op natuurlijke oliën. Het is daarom onschadelijk voor mens en dier. De skunk is zelfs regenbestendig en zodoende buiten overal toe te passen, om zo de steenmarter te verjagen.

Voordelen van de skunk

 • Diervriendelijke oplossing tegen de overlast van steenmarters
 • Eenvoudig in gebruik
 • Zeer effectief middel wat helpt om steenmarter verjagen
 • Veelvuldig herbruikbaar
 • Vrij van gifstoffen

Nadelen van skunk

 • Het ruikt zeer sterk

Ervaring van een skunk gebruiker:

★★★★

Geweldige manier om van de steenmarter overlast af te komen

Een heuse plaag is het geworden, de steenmarters bij ons in de buurt. Wij leven in een bosrijk gebied waar de steenmarters veelvuldig voorkomen. Die kleine beestjes zetten werkelijkwaar alles op zijn kop in hun zoektocht naar voedsel. Zelfs een elektronische ongedierteverjager mocht niet baten. Na gebruik van deze skunk is de overlast enorm verminderd en zijn wij zeer tevreden.

-Maarten Jan S.-

 

Ultrasone steenmarter verjagen

Auto's van bepaalde merken zijn aantrekkelijk voor steenmarters. In plaats van de steenmarter te verjagen met geuren, kunt u ook steenmarters ultrasonisch verjagen. De steenmarter verjager is een klein apparaatje welke wordt aangesloten op de accu en dat geluidsgolven voortbrengt. Steenmarters houden niet van deze trillingen, reden genoeg om hun biezen te pakken en de motorruimte te verlaten. Daarnaast zitten er geladen hoogspanningsplaatjes die een stroomschok geven bij aanraking. Wanneer een steenmarter zo'n plaatje één keer aanraakt, komt die nooit meer terug. Kortom een ideale, simpele en diervriendelijke methode van steenmarters bestrijden.

Voordelen ultrasone steenmarter verjager

 • Geen kapotte leidingen meer in de motorruimte
 • Houdt de steenmarters op afstand
 • Zeer effectief

Nadelen ultrasone steenmarter verjager

 • Het apparaatje moet wel in de motorruimte ingebouwd worden

 

Ervaring van een steenmarter verjager gebruiker:

★★★★

De auto steenmarter verjager werkt bij ons prima!

Nadat tot 2x toe bij ons in korte tijd de leidingen onder de motorkap waren doorgeknaagd, zijn we opzoek gegaan naar een oplossing. Ondanks dat de installatie eenvoudig is en met een duidelijke beschrijving wordt aangeleverd, hebben wij een garagebedrijf in de arm genomen voor de montage (je moet wat met 2 linkerhanden). Gelukkig was dit maar een klein klusje waardoor die rekening ook mee viel. Sindsdien hebben wij geen last meer gehad van de steenmarters, een hele verademing dus en zeker de aankoop waard!

-Iris O.-