Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Over ons

Wezan gelooft in kennis, kwaliteit, focus & specialisme. Onze missie is het creëren van de Ultieme Online Winkel Ervaring, waarbij het online winkelen van rondsnuffelen tot en met de aankoop zorgt voor een gevoel van geluk oftewel Global Happiness.

Wat is Wezan?

Wezan is het meest inspirerende en trendsettende huis-, tuin- en woonwarenhuis op het internet. Wezan levert de beste merkproducten direct uit voorraad. Wekelijks wordt het unieke assortiment uitgebreid met de nieuwste merken en producten voor in en om het huis. Gemakkelijk besteld, razendsnel thuisbezorgd en met de beste service. Bij Wezan vind je het!
 

Waar staat Wezan voor?

Wezan werkt continu aan een verrassend en veelzijdig assortiment. Originele producten die leuk en eenvoudig zijn om te gebruiken, design producten die je zelf graag wilt hebben en praktische producten die het leven net iets makkelijker maken.

Waarin onderscheidt Wezan zich?

Uitstekende klantenservice, razendsnelle levering, complete assortimenten, kwalitatieve producten en competitieve prijzen.
 

Wat doet het Wezan-team?

Onze medewerkers zetten zich er continu voor in om optimale shopbeleving, snelle levertijden, een verrassend assortiment en uitstekende klantenservice te bieden. Bij Wezan wordt gewerkt vanuit passie. Iedereen is gedreven, denkt klantgericht en werkt met veel plezier! Naast continue stimulans voor ontwikkeling, is er alle ruimte voor het delen van ideeën en verbeteren van klantervaring. Dat zorgt voor de plezierige sfeer die je ervaart als je shopt bij Wezan.
 

Wat zijn onze bedrijfsgegevens?

Einsteinstraat 18a
7701SB Dedemsvaart

KVK: 72411732
BTW: 859101666B01

[email protected]

Waarom zou ik zakelijk samenwerken met Wezan?

Wij zijn altijd op zoek naar merken om onze webshop mee uit te breiden, maar ook naar partners voor wie we iets kunnen betekenen. Het is ons doel om e-commerce naar een hoger niveau te tillen en dat doen we graag in samenwerking. Heb je een interessant zakelijk voorstel? Wij zijn zeer benieuwd: [email protected]