Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Zilvervisjes bestrijden

Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Ervaart u overlast van zilvervisjes die uit verborgen hoekjes kruipen? Zilvervisjes in huis worden vaak als onhygiënisch ervaren. Daarom bieden wij u snelle en efficiënte oplossingen om zilvervisjes te bestrijden. Ons aanbod varieert van valletjes en sprays tot diervriendelijke elektromagnetische verjagers. Bekijk ons assortiment voor een effectieve en diervriendelijke aanpak tegen zilvervisjes.

Inzet van diatomeeënaarde tegen zilvervisjes

Diatomeeënaarde, ook wel bekend als kiezelgur, is een veilig, niet-toxisch product afkomstig van gemalen eencellige kiezelalgen. Het wordt geoogst van de bodems van rivieren, meren en oceanen. Dit materiaal is effectief in het bestrijden van insecten door hun beschermende buitenlaag te beschadigen en vocht te absorberen, wat leidt tot uitdroging. Bovendien neutraliseert het onaangename geurtjes. In Nederland is het gebruik van diatomeeënaarde van voedselkwaliteit als bestrijdingsmiddel verboden. Beschermende kleding wordt aanbevolen om irritatie te voorkomen.

Zilvervisjes vangen met de zilvervisjesval

De zilvervisjesval is een eenvoudige oplossing. De waterval bevat een absorberende gel met een sterke lokstof. Voeg gewoon water toe en de val is klaar voor gebruik. Het lokdoosje heeft een labyrint met een kleefstrip die het zilvervisje desoriënteert en vangt.

Kleefstrips

Naast de lokdoosjes bieden we ook de catchmaster en plintenstrips met een feromoon-verrijkte lijmstrip aan, wat de aantrekkingskracht op zilvervisjes verhoogt. De plintenval is ideaal voor plaatsing achter en onder plinten.

Tip: Voor een optimaal resultaat, combineer verschillende vallen.

Anti zilvervisjes spray

Onze anti zilvervisjes spray is al meer dan 25 jaar een bewezen effectief middel tegen zilvervisjes, zowel binnen als buiten. Reinig en ontvet de ondergrond, spuit de spray gelijkmatig vanaf ongeveer 20 cm afstand, en wrijf na met een doek. Richt je op naden, kieren en plinten voor het beste resultaat. Herhaal de behandeling elke 3 maanden en gebruik handschoenen tijdens het spuiten.