Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Tuinhaard

Een tuinhaard zorgt voor extra sfeer en warmte op je terras. Onze terrashaarden worden speciaal voor je gemaakt door een vakman.

Lees meer ►
Sorteren op:

Tuinhaarden

Wat langer van het buitenleven genieten? Dan mag een tuinhaard niet ontbreken. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst zit je er warmpjes bij met een terrashaard!

Waarom een haard voor in de tuin?

De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van ons huis. Overkappingen, buitenkeukens en heerlijke zithoekjes; onze leefruimte binnen wordt steeds meer doorgetrokken naar de tuin. Hierdoor leven we ook steeds meer buiten. Natuurlijk wil je buiten net zo comfortabel kunnen leven als binnen. Een buitenkachel is dan echt een múst! Binnen ga je ook niet in de kou zitten.

Soorten Terrashaarden

Er zijn buitenkachels die branden op gas, bio-ethanol of hout. Onze terraskachels zijn allemaal gebaseerd op hout. Wij hebben een aantal tuinhaarden in ons assortiment. De buitenhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijzen. Ze zorgen allemaal voor die extra warmte en sfeer.

Vuurton

Een vuurton is wel de meest eenvoudige vorm van een buitenkachel. Het voordeel van zo’n lege ton is dat er gewoon veel hout in past. Zo kun je extra lang genieten zonder steeds hout bij te moeten gooien. Even geen hout op voorraad? Gebruik de vuurton dan als stookton om je tuinafval in te verbranden. Daarnaast is een vuurton ook multifunctioneel. Leg er bijvoorbeeld een rooster bovenop en je kunt gezellig barbecueën.

Gasfles Kachel

Een gasfles kachel is een terraskachel gemaakt van een gasfles. Deze zijn oersterk door de dikwandige constructie en daarom zeer geschikt als tuinhaard. De dikke wand geleidt de warmte erg goed. Hierdoor verspreidt de hele kachel een aangename warmte wanneer deze goed opgewarmd is.

In onze webshop bieden wij 2 varianten van de gasfles kachel. Beide worden na bestelling speciaal voor jou gemaakt. Houd daarom rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Tuinhaard “Billy”

Terrashaard Billy is een open model op poten. De buitenhaard is voorzien van een rookpijp van 100cm. De totale hoogte van tuinhaard Billy is 180cm en deze gasfles kachel weegt ongeveer 30kg.

Tuinhaard “Bobby”

Terrashaard Bobby is evenals zijn broertje Billy een ware allesbrander. Het enige verschil is dat Bobby is voorzien van een deurtje. Dit maakt deze gasfles kachel extra veilig. Krijg je het te warm of wil je de avond afsluiten maar het vuur brandt nog? Sluit dan simpelweg het deurtje.

Voordelen Tuinhaard

  • Langer van het buitenleven genieten
  • Extra sfeer in je tuin
  • Aangename warmte
  • Decoratief