Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Mini Carbid (Mollen Carbid)

Sorteren op:

Mini Carbid

Mini Carbid zijn brokjes carbid met een grootte van 15mm tot 25mm. Mini Carbid wordt gebruikt voor allerlei toepassingen waar het normale carbid te groot voor is. Bijvoorbeeld voor carbidschieten met de Startset Carbidschieten.

Mini Carbid wordt ook wel Mollen Carbid genoemd. De kleine brokgrootte maakt het namelijk ideaal om met carbid mollen te bestrijden. Mollen bestrijden met carbid wordt al tientallen jaren toegepast door boeren en hoveniers.

In Duitsland is carbid tegen mollen een populair product en je kunt er in veel winkels dan ook gewoon mollen carbid kopen. In Duitsland mag je met carbid mollen bestrijden.

Helaas is mollencarbid in Nederland géén officieel bestrijdingsmiddel. Het staat niet op de lijst van toegelaten biociden. Daarom mag het niet als carbid tegen mollen aangeboden worden. Wel staat carbid op de lijst van toegelaten pesticiden en mag het gebruikt worden als gewasbeschermingsmiddel in bijvoorbeeld kassen of de landbouw.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »