Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Grind Carbid (Woelmuizen Carbid)

Grind Carbid is enorm handig in gebruik als het gaat om toepassingen waarbij de andere formaat brokken veel te groot zijn. Carbid wordt voor veel meer doeleinden gebruikt dan alleen het bekende carbidschieten met een melkbus!

Lees meer ►
Sorteren op:

Grind Carbid

Grind Carbid zijn korreltjes carbid met een grootte van 4mm tot 7mm. Grind Carbid wordt gebruikt voor allerlei toepassingen waar ander carbid te groot voor is.

Grind Carbid wordt ook wel Woelmuizen Carbid genoemd. De kleine korrelgrootte maakt het namelijk ideaal om met carbid woelmuizen te bestrijden. Woelmuizen bestrijden met carbid wordt al tientallen jaren toegepast door boeren en hoveniers.

In Duitsland is carbid een populair product voor ongediertebestrijding en je kunt er in veel winkels dan ook gewoon woelmuizen carbid kopen. In Duitsland mag je gewoon met carbid woelmuizen bestrijden.

Helaas is woelmuizencarbid in Nederland géén officieel bestrijdingsmiddel. Het staat niet op de lijst van toegelaten biociden. Daarom mag het niet als carbid tegen woelmuizen aangeboden worden. Wel staat carbid op de lijst van toegelaten pesticiden en mag het gebruikt worden als gewasbeschermingsmiddel in bijvoorbeeld kassen of de landbouw.