Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 269,95 € 265,00 Incl. btw

Windhager Mollen Stop Solar voor Professioneel Ultrasoon Mollen Verjagen tot 1000m²

Windhager

Ultrasoon Mollen Verjagen op zonne-energie! Door ondergrondse resonanties van een bepaalde frequentie worden mollen diervriendelijk verjaagt.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

✓Diervriendelijk ✓Eenvoudig in gebruik ✓ Zeer effectief

De Windhager Mollen Stop Solar verjaagt mollen door middel van de aller modernste techniek. Het apparaat geeft ondergrondse trillingen van een bepaalde frequentie af en is handmatig in te stellen naar elke situatie. De Windhager Mollen Stop Solar heeft een bereik van maximaal 1000m².

Door het bijgeleverde zonnepaneel, zijn batterijen niet nodig.

Hoe werkt de Windhager Mollen Stop Solar

Plaats de Windhager Mollen Stop Solar in de tuin daar waar de mollen actief zijn. Het apparaat hoeft niet in een molshoop of mollengang geplaatst te worden.

De ondergrondse resonanties die door het apparaat af gegeven worden, verstoren onderandere het zenuwstelsel en het communicatiestelsel van de mol. Dit beïnvloed het normaal functioneren van de dieren. De mol zal zich niet op zijn gemak voelen en het gebied snel verlaten.

De eerste dagen na het plaatsen van de Windhager Mollen Stop Solar, kan het zijn dat de mollenactiviteit toeneemt. Dit is te wijten aan het vluchtgedrag van de mollen. Na ongeveer 3-4 dagen zal de mollenactiviteit weer afnemen en na 2 tot 3 weken zijn de mollen vertrokken.

Wanneer de activiteit niet verminderd, is het verstanding de mollenverjager te verplaatsen. Plaats de mollenverjager dan op 5-10 meter van de plek waar de mollen het actiefst zijn. Zo nodig na enkele dagen herhalen. Afhankelijk van de grootte van de tuin en de grondsoort, zijn er misschien meerdere apparaten nodig. Plaats meerdere apparaten ongeveer 20 meter uit elkaar.

Waarom de Windhager Mollen Stop Solar

Diervriendelijk

Werkt tot 1000m² (afhankelijk van grondsoort)

Inclusief zonnepaneel

Traploze sterkteregeling

Géén batterijen nodig!

Zeer doeltreffend

Ook effectief bij woelratten en woelmuizen