Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Vuurton kopen?

Een vuurton is een eenvoudige en goedkope manier om meer sfeer te geven aan een tuin of feest. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als allesbrander.

Lees meer ►
Sorteren op:

Deze grote rustieke ton is geschikt voor veel gelegenheden. Ideaal voor de wat koelere zomeravonden om hier lekker omheen te gaan staan. Door een vuurton te kopen ben je voorbereid op veel gezellige avonden én een nette tuin!

Voor in de tuin

Met name in het (vroege) voorjaar of in het (late) najaar is een vuurton bijna een must voor elke tuin. De temperaturen dalen en het wordt gaandeweg de avond wat frisser. Deze mooie vuurton houdt je de hele avond en nacht lekker warm!

Je metgezel voor elk feest

Hoe gezellig is het om in de avond een vuurtje te stoken en hier met een groep omheen te staan? Wat marshmallows erbij en de avond is compleet. Voor de onvergetelijke avonden is de vuurton een echte musthave.

Vuurton kopen als allesbrander

Ook is deze ton geschikt als allesbrander dankzij zijn inhoud van maar liefst 100 liter! Heb je nog takken en onkruid te liggen? Hout over van je klusprojectjes? Stop het in de stookton en geniet lekker van het warme vuurtje.