Logosmall
Logo
  • BINNEN 48 UUR GELEVERD
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 11,99 Incl. btw

SuperCat KnaagdierenSTOP staalwol

SuperCat

Knaagdieren STOP Staalwol is effectief in het voorkomen van knaagdierenoverlast. Door het gebruik van Staalwol vinden knaagdieren hun weg niet meer naar binnen. Met deze rol van 5cm x 50cm heb je doorgaans genoeg om scheuren en gaten op te vullen!

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

KnaagdierenSTOP staalwol is uiterst effectief in het voorkomen van knaagdierplagen. De samenstelling van roestvrij staal en polyfiber voorkomt roestvorming, in tegenstelling tot conventioneel staalwol.

Het KnaagdierenSTOP staalwol zorgt voor een ondoordringbare waardoor knaagdieren hun weg niet weten te vinden. Gaten en scheuren in vloer en muren zijn vaak een ideaal toegangspunt voor muizen, ratten, kevers, slakken, insecten en andere ongedierte. Met KnaagdierenSTOP staalwol sluit je de toegang direct af en voorkom je overlast.

KnaagdierenSTOP staalwol is eenvoudig te verwerken.

Knip een stuk KnaagdierenSTOP staalwol af dat iets groter is dan het te dichten gat en druk het in de gewenste opening. Zorg er voor dat er geen kieren of spleten overblijven en gebruik altijd handschoenen bij de werkzaamheden. 

1 rol KnaagdierenSTOP staalwol is 5cm breed en 50cm lang, ruim voldoende om gaten en scheuren op te vullen.