Logosmall
Logo
€ 14,95 € 10,25 Incl. btw

Wonder Lift Beige Cup A

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

De Wonderlift BH: halter, criss cross en strapless BH in 1.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Wonderlift

In het verleden zijn er veel backless en strapless BH’s, gebruikt door vrouwen voor ondersteuning van hun borsten bij het dragen van rugloze kleding. Een probleem dat zich voordoet is dat de bh's die momenteel wordt gebruikt, niet goed hechten en niet voldoende liften. De uitvinder is van mening dat er een behoefte bestaat aan een BH die hecht aan de borst van de gebruiker, de bosten voldoende lift en deze gebruikt kan worden met rugloze kleding. Wonderlift bestaat uit een paar van de individuele BH pads, deze kunnen worden vastgemaakt aan elkaar of aan de verstelbare nekband. Elke pad heeft een zelfklevend oppervlak en wordt gevormd om elke borst. 

Er zijn drie verschillende types van toepassing met de Wonderlift BH. De eerste is "halter", de tweede is de "criss cross" en de derde is de "strapless" versie. Bij elk type of toepassing kan de gebruiker halter, criss cross en strapless topjes of jurkjes met vertrouwen dragen.

De Wonderlift BH biedt voldoende steun, die resultaat geeft van een opgetild en mooier gevormde buste voor de gebruiker. Het is comfortabel om te dragen en is verkrijgbaar in verschillende maten

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.