Logosmall
Logo
€ 64,50 Incl. btw

Vitarid-r

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Op voorraad

Informatie

Bent je op zoek naar een gemakkelijke en effectieve manier om je lichaam vitaal te houden in het comfort van je eigen huis?

Vitarid-r is ontworpen voor mensen van alle leeftijden. Met de Vitarid-r houdt je je lichaam in beweging en verbetert je je gezondheid op een eenvoudige maar doeltreffende wijze. Je kunt tegelijkertijd je armen en onderlichaam trainen of – indien gewenst – alleen de pedalen gebruiken.

Bewegen met de Vitarid-r werkt bevorderend voor het hart en de bloedsomloop, verbetert je concentratie en evenwicht en is bovendien perfect om je gewicht onder controle te houden. Met de bijgeleverde voetrollers geeft je je voeten een ontspannende en weldadige voetmassage. De rollers zijn voorzien van drukpuntknobbels, waarmee je de bloedsomloop van je voeten stimuleert – net als bij een reflexologie-behandeling!

De Vitarid-r is licht in gewicht, compact en stevig. Het apparaat is inklapbaar om gemakkelijk op te bergen.
Inhoud pakket: Vitarid-r - inclusief voetrollers voor een heerlijke voetmassage

GRATIS: Vitarid-r Monitor – om eenvoudig je vooruitgang bij te houden. Hij geeft aan hoeveel en hoe ver je hebt gereden en hoeveel calorieën je hebt verbrand. De monitor is gemakkelijk aan je Vitarid-R te bevestigen.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.