Logosmall
Logo
€ 24,95 € 12,50 Incl. btw

Spiraalsnijder Groente Spaghetti Snijder

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Creëer in een handomdraai een gezonde groentepasta met deze spiraalsnijder. Deze 'groente spaghetti maker' is geschikt voor diverse groenten en fruit.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

De Spiraalsnijder, voornamelijk bekend als Courgette Snijder, is een populaire keukenhulp waarmee je in een handomdraai een gezonde 'pasta' maaltijd op tafel zet.

Dit handige apparaatje wordt vooral als Courgette Spaghetti Snijder gezien, omdat courgette de ideale groente is om mooie lange slierten te maken. Natuurlijk is de Spiraalsnijder ook te gebruiken voor bijvoorbeeld wortels en komkommer.

Hoe werkt de Spiraalsnijder

De Spiraalsnijder is een uitkomst voor mensen die bewuster en gezonder willen eten. Groentespaghetti is de ideale vervanger voor pasta producten en ook nog eens erg lekker.

De Spiraalsnijder is aan beide zijden voorzien van een snijkant. Met de ene kant maakt slierten van ca. 2x3mm dik en de andere kant slierten van ca. 3,5x5mm dik. Zo kun je zelf bepalen of je dikke of dunne slierten wilt maken.

Haal het dopje van de spiraalsnijder en draai rustig je desgewenste groente of fruit in de trechter voor mooie lange slierten.

Let op: De mesjes van de Spiraalsnijder en de puntjes in het dopje zijn erg scherp!

Wanneer je weinig houvast meer hebt aan de groente, kun je het dopje achterop de groente drukken. Zo kun je door draaien tot het dopje de trechter raakt.

In een handomdraai heb je prachtige groente slierten gemaakt die je kunt koken of wokken en verwerken tot een heerlijk gerecht.

Tip: Gebruik de Spiraalsnijder ook voor het creëren van een vrolijke salade!

Waarom de Spiraalsnijder

  • Geschikt voor diverse groente en fruit soorten
  •  Handig in gebruik
  • 2 Snijkanten met verschillend formaat
  • Compact
  • Vaatwasserbestendig
  • Onmisbaar in iedere keuken

Specificaties Spiraalsnijder

Kleur Zwart
Materiaal Kunststof en RVS
Formaat 12cm x 7cm

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.