Logosmall
Logo
€ 29,95 Incl. btw

Rox Eyes

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Nu is er ROX Flawless Eyes, de wonderbaarlijke gel die u tijdelijk helpt om de zichtbare rimpels van veroudering te laten verdwijnen en de twinkeling in uw ogen terug te brengen.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

De gebieden rondom de ogen zijn altijd als eerste onderworpen aan het ouderdomsproces. Nu is er ROX Flawless Eyes, de wonderbaarlijke gel die u tijdelijk helpt om de zichtbare rimpels van veroudering te laten verdwijnen en de twinkeling in uw ogen terug te brengen. En dit alles in slechts één minuut.

De geavanceerde formule van ROX is ontwikkeld vanuit de kracht van drie producten in één: het is uniek, hoogwaardig effectief en onafhankelijk bewezen om de zichtbare tekenen van ouderdom in het gezicht tijdelijk te verminderen: rimpels, wallen en vermoeide en gezwollen ogen.

Simpelweg aanbrengen, even wachten en zie de rimpels letterlijk verdwijnen onder uw eigen ogen. Zelfs de kleinste hoeveelheid zorgt al voor krachtige resultaten en ziet u er jaren jonger uit tot wel 10 uren lang, dag of nacht.

Het geheim ligt in de geavanceerde formule dat zacht is voor uw huid en toch heel effectieve resultaten genereert dat een superfijn web produceert dat uw wallen doet verdwijnen, uw rimpels uitvlakt en alle donkere vlekken of onvolkomenheden verbergt.

U ontvangt:

- ROX Flawless Eyes 10ml dispenser

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.