Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 39,95 € 27,50 Incl. btw

RoboMop Allegro (batterijversie)

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

De RoboMop veegt de vloer met u aan...en dat is letterlijk bedoeld!

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Robomop Allegro maakt geluidloos en automatisch de vloeren schoon. Dankzij zijn compacte afmetingen en hoogte van 8,5 cm komt de RoboMop zelfs op moeilijke plaatsen. Zo maakt hij gemakkelijk onder stoelen en tafels schoon. De RoboMop verandert automatisch van richting en reinigt het volledige vloeroppervlak. Hij werkt met een snelheid van 60 m² per uur en bestrijkt het vloeroppervlak met een nauwkeurigheid van 98%.Het apparaat werkt door middel van een oplaadbare robotbal. 

Waarom de RoboMop?

 De RoboMop is een echte must-have, allereerst omdat hij zeer hygiënisch en gemakkelijk in gebruik is. Bovendien verbruikt hij maar weinig stroom en is hij fluisterstil! De RoboMop is geschikt voor onder andere vloeren van hout en laminaat, natuursteen, marmer, (keramische) tegels, vinyl en marmoleum. De RoboMop heeft een zachte behuizing en gaat daardoor voorzichtig om met zijn omgeving. Het apparaat wordt compleet geleverd inclusief bijbehorend stofdoekje. Nieuwe doekjes zijn apart bij te bestellen. 

Speciale werking tegen allergie

 De RoboMop is efficiënt dankzij de werking met speciale statische doekje. Deze doekjes vangen zelfs de kleinste stofdeeltjes op. Op die manier houdt het doekje het stof vast en dwarrelt het niet op. Dit is zeer belangrijk voor wie astmatisch of allergisch is, bijvoorbeeld voor huisdieren of huisstofmijt. Bovendien heeft droog wissen de voorkeur boven nat dweilen. Zo worden bacteriën namelijk niet verspreid. 

Hoe werkt de RoboMop?

Onder het kunststof onderstel zijn hechtstroken van klittenband aangebracht. Bevestig een stofdoekje op deze stroken. Druk op de groene knop op de robotbal om de tijd aan te geven hoe lang de RoboMop dient te werken. De timer is instelbaar op 30, 60 of 90 minuten. Na deze tijd schakelt de RoboMop zich vanzelf uit. De RoboMop is klaar om aan de slag te gaan. Hij werkt geheel zelfstandig. De Robotbal kan echter ook tijdens het gebruik worden uitgeschakeld door op de rode knop te drukken. 

Het opladen van de Robotbal

 Voor het allereerste gebruik van de RoboMop dient de robotbal eerst volledig te worden opgeladen met behulp van het oplaadapparaat. Steek de aansluitplug in de Charger Port knop van de robotbal. Begint de RoboMop op het moment dat de plus wordt ingestoken te werken, druk dan opnieuw op de plug en houd deze ingedrukt. Steek de stekker van het laadapparaat in het stopcontact. In ongeveer 3,5 uur is de batterij van de robotstofzuiger volledig opgeladen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.