Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 22,95 € 18,75 Incl. btw

Riddex Ongedierte Verjager

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Laat de Riddex uw ongedierte bestrijden.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Riddex

Heeft u ook zo’n hekel aan ongedierte zoals zilvervisjes, kakkerlakken of muizen en wilt u hier van af?
Laat de Riddex uw ongedierte bestrijden. Dit revolutionaire product is gebaseerd op een technologie die digitale elektromagnetische pulsen gebruikt die getransporteerd worden door de elektrische bedrading in de muren van uw huis zodat het plaatsen bereikt waar kakkerlakken, spinnen, ratten en muizen leven en broeden.

Het is een handig apparaatje wat je alleen in het stopcontact hoeft te steken, de riddex begint met het uitzenden van digitale pulsen door de bedradingen in uw muren. Plaats één riddex in het stopcontact en dat is voldoende voor een hele verdieping van een eengezinswoning, een appartement of een flat. Door de ultrasound technologie, verjaagt het ook nog eens vliegen en muggen.
De Riddex is veel effectiever dan andere producten omdat het gebruik maakt van een goede technologie. De Riddex is een milieuvriendelijke oplossing voor ongedierte. Riddex kan gewoon gebruikt worden in het bijzijn van de kinderen, honden en katten. Het is veilig voor de hele familie.

Let op: Gebruik Riddex NIET wanneer je in het bezit bent van kleine huisdieren zoals konijnen, cavia's, muizen e.d. Riddex geeft ze een ongemakkelijk en onprettig gevoel.

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.