Logosmall
Logo
€ 1.500,00 € 1.203,95 Incl. btw

Plug In Pest Free Commercial Unit

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Plug In Pest Free

Last van ongedierte zoals ratten, muizen, kakkerlakken of zilvervisjes op de werkvloer? Dan is de Plug In Pest Free Commercial Unit jou redding! De Plug In Pest Free Commercial Unit is speciaal ontworpen voor grote oppervlaktes tot maximaal 800m².

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Met een Plug In Pest Free Unit nooit meer last van:

 Ratten  Muizen  Kakkerlakken  Zilvervisjes

De Plug In Pest Free Commercial Unit is de zwaarste in het Pest Free assortiment. De Plug In Pest Free Commercial Unit is speciaal ontworpen om ongedierte te bestrijden op plaatsen als dubbelwandige muren, plafonds, isolatie, voorraadruimtes, machines en andere apparatuur. Deze krachtige Unit wordt gebruikt in bedrijven waar veel apparaten en machines staan en bij bedrijven of organisaties met een groter oppervlakte en bij bedrijven in de voedingsmiddelenbranche.

Hoe werkt de Plug-In Pest Free Commercial Unit

Sluit de Commercial Unit altijd rechtstreeks aan op een geaard stopcontact. Het power lampje blijft voortdurend aan staan. Het cyclus lampje gaat knipperen wanneer de unit in werking is. Na 3 minuten gaat de unit 3 minuten in rust stand. Dit wisselt elkaar constant af.

Het apparaat maakt een zoemend geluid zolang deze is ingeschakeld. Dit komt door de mechanische onderdelen in het apparaat.

Het aantal units dat je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van het pand en de hoeveelheid aanwezige apparatuur. 1 Commercial Unit beschermt een oppervlakte van maximaal 800m². Hoeveel units je nodig hebt om zo effectief mogelijk te werken, is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de hoeveelheid machines en apparaten er aanwezig zijn.

Waarom Plug-In Pest Free Commercial Unit

Tot maximaal 800m²
HACCP gecertificeerd
Voor grootzakelijk gebruik
Geen chemicaliën
Hygiënisch
2 jaar fabrieksgarantie
Veilig
Duurzaam
Milieuvriendelijk
Loodvrij

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.