Logosmall
Logo
€ 11,50 Incl. btw

Orange Care Gripgel

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Na jaren van Research is het gelukt magnesium te maken in een vloeibare vorm die exact de zelfde werking heeft als de poedermagnesium.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Orange Care Gripgel

Een nieuw fenomeen voor de krachtsport! Voor de krachtsporten wordt heel veel gebruikt gemaakt van magnesium in poedervorm. Het maakt de handen stroef en het vocht in de handen absorbeert. Maar het poeder is slecht voor de sporter en heeft zeker nadelen. Behalve allergische reacties op de handen (rode vlekken) en/of in het gezicht is het slecht voor houtwerk van de toestellen/ringen en bezorgt het de huishoudelijke dienst de nodige opruimwerkzaamheden om de vloeren schoon te krijgen.

De rondvliegende magnesiumdeeltjes die je in ademt zijn nou niet bevorderlijk voor de sportprestatie. Vooral sporters met nierproblemen en prikkelgeleiding tussen hartboezem en hartkamer is poedermagnesium niet aan te raden. Na jaren van research is het gelukt magnesium te maken in een vloeibare vorm (ook wel liquid chalk genoemd) die exact de zelfde werking heeft als de poedermagnesium, maakt de handen stroef en absorbeert het vocht in de handen en is super veilig. Een absolute uitkomst, geen inademing van poeder, geen allergische reactie, geen slijtage van het houtwerk, de vloeren blijven schoon, en de sportprestaties worden beter!

De vloeibare magnesium van Orange Care zit in een tube die makkelijk mee te nemen is in je sporttas – zo ben jij altijd verzekerd van een stevige grip!

Inhoud: 100 ml

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.