Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 109,95 € 94,50 Incl. btw

Obsidian Slide Board Pro (180 cm)

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Obsidian; de revolutionaire work-out die zorgt voor strakke bilspieren, strakke benen en strakke buikspieren.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Obsidian Slide Board Pro (180 cm)​

Hierbij presenteren wij Obsidian, de revolutionaire work-out die zorgt voor strakke bilspieren, strakke benen en strakke buikspieren. Door middel van veelzijdige oefeningen zoals: cardio, krachttraining, snelheid, behendigheid, balans en core oefeningen. OBSIDIAN™ is gemaakt van HDPE! Hiermee hebben we een krachtig trainingsproduct ontworpen dat binnen 6 tot 12 weken iedere spiergroep sterker maakt.

De heen en weer glijdende bewegingen versterkt de spieren snel en vergt een topprestatie van je lichaam! Obsidian fitness zorgt met het nagenoeg wrijvingsloze oppervlak dat het extreme resultaten oplevert. De glijdende bewegingen zorgen voor een strakker lichaam, het ontwikkelt harde buikspieren en vaagt vet voorgoed weg! De DVD's bevatten meer dan 100 oefeningen en de work-outs duren 30 minuten.

WAAROM DE OBSIDIAN™ WORK-OUT?
Extreem calorie verbranden, resulteert in hoog gewichtsverlies
Een work-out met een hoge intensiteit
Versterkt vele spiergroepen
Je werkt aan een betere houding
Geeft je kracht en zelfvertrouwen

VOOR WIE IS DE OBSIDIAN™ WOURKOUT BEDOELD?
De work-out is voor iedereen tussen de 16 en de 65. Van de beginners DVD tot aan het geavanceerde fitness niveau. De Obsidian™ work-out is namelijk ontworpen door personal trainers! Vorm is onze hoogste prioriteit, zodat iedereen uitstekend resultaat kan boeken. Als je last heeft van heup, knie of enkels kan de Obsidian ™ je spieren en botten versterken. Door de hoge intensiteit en low impact oefeningen beweeg je alle spiergroepen. Dit fitnessapparaat is echt een musthave, Als je gezondheidsproblemen hebt, is het verstandig eerst een dokter te raadplegen.

HOE VAAK MOET IK DE OBSIDIAN™ WORK-OUT DOEN?
Je zult onmiddellijk verandering merken in je lichaam. Doe de Obsidian ™work-out één keer per week in aanvulling op je gebruikelijke work-out routine. Als je meer wilt dan “slechts” een work-out en de Obsidian ™work-out 2 keer per week uitvoert, zal je lichaam letterlijk transformeren!

Inhoud:
* Obisidian Slide Board Pro (180cm)
* Booties (slide schoenen)
* Mitts (slide handschoenen)
* 3 DVD's (beginner/crazy abs/ pure cardio)

De afstand om te "sliden" is 175cm


Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.