Logosmall
Logo
€ 19,00 Incl. btw

Mr. Ti Smart Set - Window Wiper

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Ramen lappen was nog nooit zo gemakkelijk met de Mr. Ti Smart Set!

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Ramen lappen was nog nooit zo gemakkelijk!
Ontdek Mr. Ti Smart en ontdek het gemak van ramen zemen met dit unieke systeem! Met het systeem van Mr. Ti Deluxe knoeit u geen druppel meer! Het vieze water wordt door de watergeleiders van de siliconen wisser direct naar de watertank geleid.
Met Mr. Ti  Smart maakt u voortaan al uw ramen en ieder ander glad oppervlak kristalhelder schoon, zonder vegen of strepen! En het beste van alles is dat er geen water meer langs de kozijnen op de vloer druipt! Ramen, tegels, spiegels, keukens en zelfs glazen tafels maakt u voortaan in een handomdraai schoon! Mr. Ti Smart kan zelfs halfronde oppervlakken (zoals douchecabines) perfect schoon krijgen. En alles zonder vegen, strepen of druppels!
Hoe werkt het?
U behandelt het te reinigen raam of oppervlak voor met het voorbehandelingsstuk met microvezelhoes en slechts 3 druppels reinigingsmiddel. Daarna zeemt u met de wisser het sop weg. De wisser sluit het schoonmaakoppervlak hermetisch af, zodat er geen druppel doorheen kan. Het vieze water wordt, door de waterbegeleiders langs de richels,  rechtstreeks in Mr. Ti’s Smart gepatenteerde watertank geleid. Is de tank vol of bent u klaar met zemen? Dan giet u het vieze water eenvoudig in de emmer.

Alle ramen en gladde oppervlakken zijn streeploos gezeemd! Het geheim zit in het unieke technische ontwerp. Mr. Ti’s Smart geraffineerde siliconen polymeren wisser past zich automatisch aan elk oppervlak aan!  

Inhoud pakket Mr. Ti Smart:
- 1x Mr Ti
- 1x Voorbehandelingsstuk + Microfiber hoes


 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.