Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Corrigerend Ondergoed

We hebben er allemaal wel eens last van; dat ene strakke jurkje of die nieuwe broek blijft in de kast hangen omdat je je er niet comfortabel in voelt. Je wilt natuurlijk niet dat vet op je heupen, taille of billen zichtbaar is of dat je bh zichtbaar is en je look bederft. Gelukkig biedt figuurcorrigerend ondergoed een fantastische én comfortabele oplossing hiervoor. Corrigerende lingerie laat love handles en vetrolletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, het lift je billen en je decolleté wordt onweerstaanbaar. En dat allemaal zonder diëten, sportschool of kostbare liposuctie. In een paar tellen verdwijnt je onzekerheid en kun je je mooiste kleding gewoon weer aan!

Draagcomfort van corrigerend ondergoed

Corrigerende lingerie is gemaakt van zacht, ademend maar sterk textiel. Het dragen van correctie ondergoed voelt dus heel comfortabel. Het irriteert of knelt niet, vormt zich als een tweede huid om je lichaam en kruipt niet omhoog. Voordeel van goed corrigerend ondergoed is dat niemand het ziet. Je kunt het dagelijks dragen onder sport- of vrijetijdskleding maar natuurlijk ook om er op je best uit te zien in een strak jurkje. Niemand ziet dat je correctie ondergoed draagt maar iedereen ziet wel meteen het geweldige resultaat.

Corrigerend ondergoed voor elke probleemzone

Waar werkt bodyshape ondergoed nu eigenlijk het best en welke probleemzones kun je ermee corrigeren? Voordat je corrigerende lingerie gaat kopen wil je natuurlijk graag weten of het voor jou wel het juiste effect heeft. De belangrijkste resultaten van slankmakend ondergoed op een rij:

Buik, taille en rug

Er is speciale corrigerende onderkleding ontwikkeld voor het shapen van de buik, taille en rug. Dit slankmakende ondergoed corrigeert vetrolletjes op de rug of buik en laat lovehandles verdwijnen. Het meest geschikte correctie ondergoed hiervoor zijn corrigerende hemden of body suits.

Borsten

Wil je indruk maken met een mooi gelift decolleté of een jurkje dragen zonder zichtbare bh-bandjes? Ook dan is er meer dan voldoende mooie corrigerende ondermode verkrijgbaar. Er is correctie ondergoed dat onder de boezem wordt aangebracht en je figuur en borsten verstevigt. Bovendien vergroot deze lingerie je cupmaat optisch tot 2 maten! Ook is er lingerie verkrijgbaar die totaal onzichtbaar is maar wèl zorgt voor een mooi gelifte boezem.

Benen, heupen en billen

Plaatselijke vetophopingen op je benen, heupen of billen zijn onflatteus onder kleding en kunnen eenvoudig gecorrigeerd worden met figuurcorrigerend ondergoed. Naadloze corrigerende slips, broekjes of leggings zorgen voor een mooi welgevormd lichaam en liften je billen voor een slanke en sexy look.

Voordelen van corrigerend ondergoed

  • Zorgt voor een mooi gevormd silhouet
  • Is onzichtbaar onder je kleding
  • Heeft een comfortabele pasvorm
  • Maakt je in een paar tellen 2 tot 3 maten slanker
  • Is verkrijgbaar voor de diverse probleemzones
  • Kruipt niet omhoog en rolt niet om