Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Zweetband Buik

Een Buik Zweetband is hèt ideale hulpmiddel bij het afvallen. Natuurlijk is het daarnaast van belang dat je gezond eet en voldoende beweging hebt.

Lees meer ►
Sorteren op:

Zou jij graag verlost zijn van de vetrolletjes op je buik? Plaatselijk afvallen is en blijft lastig, maar met de zweetband voor je buik wordt dit ineens een stuk eenvoudiger. De comfortabele zweet buikband zorgt voor een direct effect; je ziet er meteen een stuk strakker uit zodra je deze draagt. Ook helpt de zweetband buik je extra snel bij het afvallen. Zo heb je voordat je het weet weer een strakke buik en taille en voel je je lekker in je vel!

Wat is een Zweetband Buik?

De saunaband buik is een band gemaakt van soepel thermisch materiaal die om de buik wordt gedragen. De saunaband bestaat uit een combinatie van neopreen, nylon en super absorberende vezels. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat je lichaamswarmte vasthoudt waardoor je tijdens het bewegen sneller en meer gaat zweten.

Zweetband Buik

Gebruik van de Zweetband Buik

Je draagt de zweetband buik rond je middel, over of onder je kleding. Wanneer je de zweet buikband gebruikt tijdens het sporten, is het effect het grootst. Na gebruik kan de zweetband eenvoudig uitgespoeld worden met water zodat je hem de volgende keer als je gaat sporten gewoon weer kunt gebruiken.

Let op: Laat de zweetband buik altijd aan de lucht drogen, stop deze NIET in de droger!

Welke maat buik zweetband je nodig hebt, hangt af van de omvang van je taille. Meet je taille omvang in centimeters op en bepaal de juiste maat voor aan de hand van de maattabel. Twijfel je tussen 2 maten, ga dan voor de grootste. Zo voorkom je dat de band te strak zal zitten en dat de naden los kunnen laten.

Hoe werkt de Zweetband Buik?

De saunaband buik verbergt vetophopingen zodra je hem draagt. Hierdoor ziet je lichaam er direct gestroomlijnder uit. Daarnaast verhoogt de buik zweetband je lichaamstemperatuur. Hierdoor ga je meer zweten. Door het extra vochtverlies worden afvalstoffen sneller afgevoerd. De buikband zweetband stimuleert ook de vetbranding, gebruik daarom de buik zweetband om af te vallen.

Tip: De buik zweetband om af te vallen, is slechts een hulpmiddel; gezonde voeding en voldoende beweging zijn essentieel voor een optimaal en langdurig resultaat!

Naast het sauna effect zorgt de buik zweetband ook voor een extra versteviging op de buik en in de rug. Hierdoor kan de saunaband buik ook als extra steun dienen tijdens je dagelijkse bezigheden of wanneer je gaat sporten. Ook gebruiken sporters de zweetband buik als middel om hun spieren soepel en warm te houden.

Voordelen van de Zweetband Buik

  • Comfortabel te dragen
  • Onzichtbaar onder kleding
  • Direct afslankend effect
  • Stimuleerd de vetverbranding
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
  • Extra ondersteuning voor de rug

Voor wie is de Zweetband Buik geschikt?

De zweet buikband is geschikt voor iedereen die wel een beetje extra hulp kan gebruiken om plaatselijk af te vallen. Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van de buik zweetband om af te vallen. Ook voor sporters is de buik zweetband een ideaal hulpmiddel om het lichaam tijdens het sporten goed warm te houden.

Vele mannen en vrouwen gingen je al voor en gebruiken de buik zweetband om af te vallen. Iedereen kan de buik zweetband gebruiken, er zijn geen verhoogde risico’s. Zorg er wel  voor dat je de zweetband niet te strak draagt, dit kan nadelige effecten hebben. Het gebruik van de zweetband buik bij kinderen, wordt afgeraden.

Tip: De buik zweetband om af te vallen, is slechts een hulpmiddel; gezonde voeding en voldoende beweging zijn essentieel voor een optimaal en langdurig resultaat!