Logosmall
Logo
 • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
 • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
 • SNELLE KLANTENSERVICE
 • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Afslankgordel

Door het dragen van een afslankgordel, creëer je een slank figuur. Gebruik het buikspierapparaat om je buikspieren te trainen voor een strakke buik.

Lees meer ►
Sorteren op:

Voel je goed terwijl je er goed uitziet! De afslankgordel ondersteunt je rug en zorgt voor een strak lichaam met de prachtige rondingen waar we allemaal van dromen. Het effect is direct, vetrolletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en iedereen zal zeggen dat je er fantastisch uitziet.

Wat is een afslankgordel?

Een afslankgordel draag je om je middel. De afslank buikband is een ideaal hulpmiddel om sneller resultaat te behalen bij het afvallen. De afslankband geeft je niet alleen een direct slankere look, hij zorgt er ook voor dat je op termijn ook echt gaat afvallen. De afslank gordel is zacht en flexibel en voelt geenszins aan als een corset.

Hoe werkt een afslankgordel?

De afslank gordel heeft twee functies. Ten eerste geeft de band je een slankere look.  De afslankgordel  zorgt ervoor dat je lichaam strak wordt gehouden en overtollig vet onzichtbaar wordt. Dit scheelt je meteen 1 á 2 kledingmaten! De afslankgordels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en kun je gewoon onder je kleding dragen. Ze zijn onzichtbaar en gemaakt van comfortabel en elastisch materiaal waardoor je er geen last van hebt tijdens het dragen. Daarnaast helpt de buikband je ook daadwerkelijk bij het afvallen en hij zorgt ervoor dat je meer vet gaat verbranden. De afslankgordel trilt heel licht en door de wrijving op de huid ga je zweten. Door de micromassage wordt je bloedsomloop gestimuleerd en komen de actieve bestanddelen zoals cafeïne vrij. Dit zorgt op termijn voor een betere vetverbranding.

Hoe gebruik je de afslankgordel?

Je kunt de afslankgordel op elk moment van de dag gebruiken, zelfs wanneer je slaapt. Afvallen tot 2 kilo in korte tijd is met een afslankband zeker mogelijk. Je draagt de afslankband op je heupen, je buik of in je taille, afhankelijk van waar je graag wilt afslanken. Je zult merken dat de afslankband al effect heeft wanneer je deze een paar uur per dag draagt. Hoe vaker je de afslankgordel gebruikt, hoe groter het effect uiteraard op termijn zal zijn.

Actieve bestanddelen van de afslankgordel

Optisch slanker lijken is natuurlijk al heel fijn, maar je kunt bij gebruik van de warmtegordel op den duur ook echt gaan afvallen. Overtollig buikvet verdwijnt en je buikspieren worden getraind waardoor je echt resultaat gaat merken.

Miljoenen cosmetische microcapsules

Zodra de warmtegordel in aanraking komt met je huid gaan de miljoenen cosmetische microcapsules die in de stof verwerkt zitten hun werk doen. Door de wrijving van de microcapsules op de huid ontstaat een zogenaamde micromassage.  Deze micromassage brengt een aantal positieve reacties te weeg. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd, bindweefsel in je buik wordt door de buik afslankband verstevigd, je huid wordt zachter en je vetverbranding gaat omhoog.  De micromassage zorgt er ook voor dat het calorieverbruik in de buikspieren toeneemt.

Cafeïne

Een ander actief bestanddeel in de afslankgordel is cafeïne. Ook dit komt vrij bij het dragen van de afslankgordel en zorgt voor een hogere vetverbranding en het werkt daarnaast vetafdrijvend.

De afslankgordel als buikspiertrainer

Naast de traditionele afslankgordel bestaan er buikgordels die specifiek zijn ontwikkeld voor het trainen van je buikspieren. Dit is een revolutie op het gebied van spiertraining! Met een minimale inspanning bereik je maximaal resultaat.

Hoe werkt het?

De buikband geeft zachte elektronische impulsen af die je spieren laten samentrekken en ontspannen. Het geavanceerde systeem zorgt ervoor dat de afslank gordel geen vibratie of geluid veroorzaakt maar juist heel mild en zacht te werk gaat. Wanneer je de buikband draagt kun je je spieren echt zien bewegen, het heeft dus daadwerkelijk zichtbaar effect. De bewegingen kunnen in het begin een beetje onwennig aanvoelen, maar na een tijdje is het een prettige en leuke manier om je buispieren te trainen. Uiteraard is de buikband alleen een hulpmiddel bij het afvallen en het verkrijgen van strakke spieren. Het effect is het grootst als je daarnaast gezond leeft en voldoende beweegt.

De afslankgordel als hulpmiddel bij afvallen

De afslank buikband is een ideaal hulpmiddel bij het kwijtraken van overtollige kilo’s rondom de buik. Verlies echter nooit uit het oog dat gezond afvallen met een langdurig resultaat begint bij een gezonde levensstijl met een gezond eetpatroon en voldoende beweging. Natuurlijk kan je daarnaast altijd de hulp van een afslankgordel gebruiken.

Voordelen van een afslankgordel

 • Snel resultaat, je verliest op het oog meteen zo’n twee kledingmaten
 • De afslank riem is onzichtbaar om je buik, je kunt je mooie jurkje er gewoon overheen dragen
 • Je draagt de afslankgordel wanneer je wilt, je kunt er zelfs mee slapen
 • Zelfs bij gebruik van een paar uur per dag zie je al resultaat
 • De afslankgordel zorgt voor een betere bloedsomloop
 • De afslankband verbetert de vetverbranding
 • Je buikspieren worden getraind terwijl jij je bezig houdt met andere zaken

Voor wie is de afslankgordel geschikt?

De afslankgordel is geschikt voor iedereen, zowel mannen als vrouwen gebruiken de buikband als hulpmiddel bij het afvallen of het trainen van de buikspieren. De afslank tailleband hoort een lichte druk te geven ter correctie van je figuur. Draag de band nooit te strak, dit kan nadelige effecten hebben. De afslankband moet nooit aan gaan voelen als een strak corset! De afslankgordel kan beter niet bij kinderen gebruikt worden.