Logosmall
Logo
 • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
 • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
 • SNELLE KLANTENSERVICE
 • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Afslankdranken

Afslankdranken kunnen je extra ondersteuning bieden tijdens het afvallen.

Lees meer ►
Sorteren op:

In de Westerse wereld komt veel overgewicht voor. In onze maatschappij eten dan ook altijd in overvloed aanwezig. Een paar kilo aankomen gaat snel, een paar kilo afvallen is moeilijker. Met een gezonde levensstijl en voldoende beweging kun je een heel eind komen, maar een beetje hulp is altijd handig. Afslankdranken, ook wel detox-dranken genoemd, zijn daar een goed voorbeeld van. Wanneer je af en toe gaat detoxen, zul je merken dat je gemakkelijker gewicht verliest en dat, zolang je er verder een gezond leven op nahoudt, de kilo’s er ook niet snel weer aan komen.

Wat zijn afslankdranken?

Afslankdranken bestaan voor 100 % uit natuurlijke bestanddelen, die de vetverbranding bevorderen. Daarnaast helpen de afslankdranken ook nog eens je lichaam te ontgiften, te detoxen dus. Er zijn afslankdranken in de vorm van shots, maar er is ook afslankthee. In ieder geval bestaan er heel wat verschillende afslank drankjes. Eén van de grootste hypes is wel met artisjok afvallen. Met deze afval drankjes en artisjok thee kun je op een natuurlijke wijze eenvoudig en snel afvallen. Het stofje cynarine, dat uit het hart van de artisjok wordt gewonnen, heeft een snelle vetverbranding tot gevolg, maar ontgift ook nog eens je lichaam. Je slaat dus twee vliegen in één klap. Je valt af en je lichaam wordt gezuiverd en dat met behulp van een afval drankje of een kop detox thee.

Waarom zou je detoxen met afslankdranken?

Je lichaam krijgt een heleboel gifstoffen binnen. Denk maar eens aan uitlaatgassen, roken, niet-natuurlijke cosmetica, alcohol en medicatie. Het menselijk lichaam kan een heleboel van die verkeerde stoffen aan. Je lever zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen via je blaas of darmen het lichaam weer verlaten. Tegenwoordig krijgt het menselijk lichaam echter wel een heleboel verkeerde stoffen binnen. Meer dan dat het lichaam eigenlijk aankan. De overmatige gifstoffen worden dan opgeslagen in onze vetcellen en dat is één van de redenen waardoor je aankomt of moeilijk afvalt. Tijdens een detox kuur geef je je spijsverteringsstelsel de kans om tot rust te komen en zullen de overmatige gifstoffen je lichaam verlaten.

Afslankthee

Afslankthee is populair onder de afslankdranken. Het bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen en biedt hulp bij het afvallen en het ontgiften van je lichaam. Afslankthee drink je één keer per dag, je zult echt resultaat zien. Afslankthee kun je veilig voor een langere periode gebruiken. Het beste drink je het afslankdrankje in de avond, net voor het slapen gaan. Doordat je de afslankdrank voor het naar bed gaan drinkt, kan het voorkomen dat je er ’s nachts een keertje uit zal moeten om te plassen. Maar bedenk maar zo: ‘het is voor een goed doel.’

Alcachofa de Laon Tea

Door het dagelijks drinken van één kopje Alcachofa de Laon thee kun je op een effectieve manier afvallen en tegelijk detoxen. Alcachofa thee, ook wel artisjok thee genoemd, bevat onder andere groene thee bladeren, Senna bladeren, Pu-ehr rode thee bladeren en artisjokbladeren. De natuurlijke ingrediënten in deze afslankdrank zijn een goede ondersteuning bij het afvallen en het ontgiften van je lichaam.

Groene thee bladeren in afslankdranken bevatten goede werkzame stoffen, die helpen bij het afvallen. Denk nou niet dat je na één kop detox thee afslankdrank gelijk af bent gevallen, dit kost tijd. Het is een proces wat in stapjes gaat, ook als je hulp hebt van afslankdranken.

Senna bladeren in afval drankjes stimuleren de werking van afvalstoffen en het heeft een laxerende werking. Het is een natuurlijk laxeermiddel. Senna bladeren in afslankdranken zijn een ideaal hulpmiddel en bevorderen bovendien je spijsvertering.

Pu-ehr rode thee bladeren in afval drankjes verlagen je cholesterol en bevorderen je levermetabolisme. Ze versterken het immuunsysteem en beschermen tegen infecties, maar ook de spijsverteringsklieren worden gestimuleerd. Detox thee bevat ook artisjok bladeren, die de productie van gal stimuleren. Artisjok en afvallen gaan goed samen door het hoge gehalte aan antioxidanten. Artisjok thee heeft een effect op je gewicht. Artisjok thee is één van de afslankdranken waarmee je snel afvalt. En één kopje per dag is al voldoende.

Voordelen van detoxthee als afslankdrank

 • Met deze afslank drank wordt je lichaam gereinigd
 • Je hoeft maar één kopje detoxthee per dag te drinke
 • De afslankdrank stimuleert de vetverbranding
 • Detoxthee is puur natuurlijk
 • Afslankthee is te combineren met andere afslankdranken

Artichoke Shots

Soms wil je gewoon snel een paar kilo afvallen. Omdat er een strandvakantie aan zit te komen bijvoorbeeld. Afvallen met artisjok is dan een goed idee.

Er zijn verschillende afslankdrankjes met artisjok die afvallen bevorderen zoals Orange Care Artichoke Shots en Alcachofa de Laon. Dit zijn beiden afslankdranken waarmee je snel afvalt. Het hoofdingrediënt in deze afslankdranken is artisjokextract, ook wel cynarine genoemd. Deze krachtige stof in artisjok maken afvallen eenvoudig: het zorgt voor een snelle vetverbranding. Door de kracht van deze stof werken de Alchofa artichoke shots heel snel.

Het voordeel van artichoke shots is dat je maar één drankje per dag hoeft te drinken. Met artisjok afvallen maakt afslanken een stuk relaxter. Artichoke shots kun je het beste innemen voor de maaltijd.

Orange Care Artichoke Shots

Orange Care Artichoke shots zijn afslankdranken met een heerlijke frisse ananas smaak. Dit afslank drankje bestaat uit 100 % natuurlijke bestanddelen zoals cynarine, L-carnitine, Groene thee extract en vitamines.

Cynarine is een werkzame stof in deze afslankdranken, het stimuleert de vetverbranding. Maar cynarine doet nog meer. Het zet de lever aan tot productie van meer gal, waardoor je spijsvertering beter verloopt. Dit maakt dat artichoke shots één van de meest ontgiftende afslankdranken zijn.

L-carnitine werkt als een antioxidant en heeft een vet-afdrijvende functie. Daarnaast heeft L-carnitine in afslankdranken een gunstig effect op de hersenen en cholesterol.

Groene thee in afslankdranken helpt ook mee in het afvalproces, want het helpt stresshormonen te verlagen. Ook heeft het een gunstig effect op cholesterol en verhoogt het je vetverbranding.

Alcachofa de Laon

Snel afvallen met Artisjok? gebruik dan Alcachofa artichoke shots. Deze uit 100 % natuurlijke ingrediënten bestaande afslank drank, zit bomvol artisjokextract, venkelextract en appelciderazijn en natuurlijk niet te vergeten vitamines.

Artisjokextract heeft behoorlijk wat invloed op je stofwisseling. Je vetverbranding krijgt een boost.
Niet alleen je vetpercentage neemt aanzienlijk af door deze afslankdranken, maar het vermindert ook je hongergevoel.

Naast artisjokextract bevat Alcachofa de Laon ook nog venkelextract. Venkel is super gezond en dat is niet iets van nu, de Romeinen en de Egyptenaren gebruikten het al. Venkelextract in afslankdranken stimuleert je darmen en het verbetert de productie van maagzuur. Maar venkel helpt ook tegen heftige menstruatieklachten en het werkt ontstekingsremmend.

Appelciderazijn is niet alleen gezond, maar het helpt je ook een handje als je wilt afvallen en ontgiften. Apelciderazijn in afslankdranken zorgt dat afvalstoffen sneller door je lichaam worden afgebroken. Daarnaast brengt appelciderazijn je bloedsuikerspiegel in balans.

Met Alcachofa kun je snel afvallen en tegelijk je lichaam ontgiften. De detox kuur werkt heel eenvoudig. Drink dagelijks één Alcachofa de Laon afval drankje en je zult afvallen.

Voordelen van artisjok afslankdranken

 • Er is al snel resultaat merkbaar
 • Afval drankjes zijn te combineren met afslankthee
 • De afslankdrankjes ontgiften je lichaam
 • Afslankdranken bevorderen de vetverbranding

Afslankdranken als hulpmiddel bij afvallen

Afslankdranken zijn het ideale hulpmiddel om de overtollige kilootjes kwijt te raken. Verlies echter nooit uit het oog dat afvallen begint bij een gezonde levensstijl met een gezond eetpatroon en voldoende beweging. Natuurlijk kan je daarnaast altijd de hulp van een afslankdrank gebruiken.