Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Afslankbroek

Door het dragen van een afslankbroek, ga je extra zweten. Hierdoor val je sneller af.

Lees meer ►
Sorteren op:

Wil jij graag de bekende probleemzones buik, billen en benen aanpakken? Dat kan zonder moeite met de afslankbroek! De afslankbroek zorgt voor een gladde huid, centimeters minder omvang en een verbeterde bloedcirculatie. De afslankbroek werkt figuur corrigerend waardoor je er meteen na het aantrekken al slanker uitziet. Daarnaast zorgt de broek ook op lange termijn voor een permanent slanker effect en een mooiere huid.

Wat is een afslankbroek?

De afslankbroek, ook wel zweet broek of sauna broek genoemd, is een zachte, sterke en flexibele broek die zeer comfortabel draagt. Buik, billen en benen worden onmerkbaar aanpakt terwijl je zelf bezig bent met je dagelijkse dingen. Je kunt de afslankbroek dragen als gewone broek, sportbroek of onder je kleding. De afslankbroek is naadloos waardoor deze volledig onzichtbaar is en vetophopingen doet verdwijnen. De antislip band helpt afzakken voorkomen. De afslankbroek zorgt ervoor dat je afvalt zonder sporten, maar kan ook juist het effect van sporten verhogen en blessures voorkomen. Je kiest zelf hoe en wanneer je de afslankbroek wilt dragen.

Afvallen door te zweten

Met de afslankbroek val je centimeters af door te zweten. Met de nieuwste textielinnovatie verlies je snel gewicht en reinig je de huid van ongewenste afvalstoffen. De warmte die wordt veroorzaakt door de zweet broek zorgt voor een betere bloedcirculatie en vetverbranding. Je zult geen last hebben van het zweten. Het buitenste stof van de afslankbroek absorbeert het zweet en houdt de broek aan de buitenkant volledig droog.

Anti cellulitis broek

Meer dan 80% van de vrouwen heeft last van cellulitis. Een ongevaarlijke maar vervelende aandoening, zeker in de zomerperiode wanneer je goed voor de dag wilt komen in je bikini of zomerjurkje. Je zult waarschijnlijk al van alles geprobeerd hebben om van je cellulitis af te komen, maar crèmes en smeersels hebben vaak weinig tot geen effect. Gelukkig kan de afslankbroek je snel en effectief van cellulitis verlossen. De bio-keramische deeltjes in de broek zorgen voor constante micromassages, transpiratie en warmte  met een verbetering van de bloedsomloop en weefselcirculatie tot gevolg. Afvalstoffen worden geëlimineerd en de cellen kunnen weer meer zuurstof opnemen waardoor cellulitis geen kans meer heeft.

Wat is de werking van afslankbroeken?

Algemeen gezien werkt de afslankbroek in twee fasen. De eerste fase begint direct nadat je de afslankbroek aantrekt. Je zult er tot twee kledingmaten slanker uitzien doordat vetophopingen tijdens het dragen verdwijnen. Daarnaast kun je permanent afvallen met behulp van een afslankbroek. Je kunt tot 7 centimeter verliezen in 30 dagen en cellulitis verdwijnt als sneeuw voor de zon. Sinaasappelhuid vermindert sterk of verdwijnt zelfs helemaal.

Wat doet de afslankbroek nu precies?

De diverse broeken werken op basis van verschillende technologieën.

Bio-keramisch

Volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen is de afslankbroek ontworpen met bio-keramische deeltjes in de stof. Wanneer deze stof in contact komt met de huid, absorberen de 4000 bio-keramische deeltjes je lichaamswarmte via infrarood thermale energie. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de bloedcirculatie vergroot om het warmteverlies te compenseren, waardoor je op effectieve wijze vet verbrandt.

Neotex technologie

Elimineer giftige stoffen, terwijl de huid gezuiverd en gevormd wordt. Je verliest gewicht enkel door te zweten. Het geheim zit in het ontwerp en de integratie van Neotex, de technologie die je lichaamswarmte doet toenemen wanneer het in contact komt met de huid. Het binnenste weefsel stelt je in staat meer te zweten en de buitenste stof absorbeert het zweet en houdt de broek droog om te voorkomen dat vocht wordt doorgelaten.

Neopreen broek

De nieuwste generatie Neopreen broek zorgt voor een speciaal warmte-effect, waardoor de doeltreffendheid van de fysieke activiteit wordt  verhoogd. Hierdoor ga je extra zweten en val je dus ook meer af. Met de Neopreen broek haal je meer resultaat uit fysieke activiteit. Dit maakt de broek ideaal als hulpmiddel tijdens het sporten. De warmte die de zweet broek veroorzaakt zorgt voor een optimale verbranding en helpt bij het voorkomen van veelvoorkomende sportblessures aan bijvoorbeeld de liezen, dijbenen of hamstrings. Neopreen wordt tevens door topsporters gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren en blessures te voorkomen of helpen genezen.

Effect van de afslankbroek

Draag de afslanklegging 8 uur per dag en je ziet al effect na een paar weken. Het is mogelijk om in 30 dagen tot 7 centimeter te verliezen! Na 2 maanden is je figuur aanzienlijk verbeterd en zie je duidelijk verschil in omvang van je buik, heupen, benen en dijen.

Voordelen van de afslankbroek?

  • De afslankbroek pakt de belangrijkste probleemzones van het lichaam aan: buik, billen en benen
  • De zweet broek werkt in twee fasen: de eerste fase zorgt voor een direct zichtbaar afslankend effect en op lange termijn helpt de broek je daadwerkelijk af te vallen
  • De afslankbroek werkt tevens als anti cellulitis broek en verbetert de bloedcirculatie
  • Je huid wordt egaler en gladder
  • De naadloze pasvorm zorgt ervoor dat de afslankbroek onzichtbaar onder kleding gedragen kan worden