Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Afslank Ringen

Afslank Ringen kunnen je extra ondersteuning bieden tijdens het afvallen.

Lees meer ►
Sorteren op:

Wat als er een manier zou bestaan om af te vallen zonder dat je er al teveel moeite voor hoeft te doen? Geen moeilijk vol te houden diëten die er alleen maar voor zorgen dat je nog méér aankomt als je er mee stopt?  Geen urenlange sessies in de sportschool? Wat zou het voor je betekenen als je je drukke leven niet helemaal om hoeft te gooien om een paar kilo kwijt te raken? Er is nu een oplossing voor je. Met de afslank ring kun je gewoon doen wat je altijd doet en val je ondertussen af.

Wat zijn afslank ringen?

Afslankringen zijn magnetische teenringen die je helpen bij het afvallen. De afslank ring is gemaakt van anti-allergisch, rekbaar siliconen. De afslank ring is daardoor comfortabel om te dragen en vrijwel onzichtbaar. De sterkte van één magneet in de afslank ring is 1100 gauss, de diameter is 3 centimeter en de afslankring is 1,3 centimeter breed. De afslank ringen zijn makkelijk afwasbaar in handwarm water met een beetje mild wasmiddel. Je kunt de afslank ring maximaal 24 uur dragen en je zult zien dat je met de teenring gaat afvallen. Één setje afslank ringen gaat ongeveer 3 á 4 maanden mee.

Afslankringen

Hoe werken afslank ringen?

De werking van de afslankringen ligt in het geheim van de magneten die een bijzondere helende werking hebben. De magnetische teenringen vormen een magnetisch veld van 1100 gauss. Door de kracht van dit veld en de massage van de drukpunten onder je tenen, wordt je lichaam op verschillende manieren gestimuleerd. Als je een denkbeeldige lijn van boven naar beneden over je lichaam trekt, dan liggen je grote tenen precies in het centrum ervan. De afslank ring dient dan ook gedragen te worden om de grote tenen. Draag de dubbele afslank teenringen om twee tenen voor een groter effect. Het maakt niet uit wanneer je de afslank ringen draagt: wanneer je loopt, sport, tijdens je werk of zelfs terwijl je slaapt, de magnetische teenringen doen hun werk altijd.

De belangrijkste werking van de magnetische teenringen is dat ze de stofwisseling verbeteren. De magneetvelden van de afslank teenringen hebben een regulerende werking op de verstoorde velden van de cellen. Gevolg is dat je relatief snel die kilo’s kwijtraakt zonder lichamelijke bijwerkingen of andere ongemakken. Naast dat de magnetische teenringen je stofwisseling stimuleren, waardoor je sneller kunt afvallen, bieden ze ook ondersteuning bij andere stofwisselingsziekten zoals bijvoorbeeld diabetes, obesitas of problemen met de schildklier.

Magneten en acupressuur

Het gebruik van magneten en acupressuur is al eeuwenoud en kent vele andere helende werkingen voor het lichaam. Naast afvallen met magneten zal de algehele gezondheid een stuk verbeteren. Al duizenden jaren zweren mensen bij de helende werking van magneten. De magnetische straling zorgt er voor dat de doorbloeding verbetert, het heeft een regulerend effect op de doorstroming van het bloed, verbetert de kwaliteit van de aderen en helpt tegen zwellingen en ontstekingen. Zelfs krassen en littekens op de huid kunnen verminderen onder invloed van magneten. Onderzoek heeft uitgewezen dat magneten bovendien een heel goed hulpmiddel zijn om sportblessures tegen te gaan.

Hoe gebruik je de afslankringen?

Draag de magnetische teenringen om je twee grote tenen. (in het geval van de dubbele teenringen, ook om de teen naast de grote teen)Zorg ervoor dat de magneten onder de teen in het midden geplaatst zijn, deze moeten naar beneden wijzen. Vervolgens kun je verder met je dagelijkse routine en zullen de afslank ringen hun werk doen.  Je kunt met de magnetische teenringen afvallen doordat de acupressuur punten in je tenen gestimuleerd worden. De magneten in de afslank ring activeren die gebieden in je voet, die je normaal niet gebruikt terwijl je loopt of beweegt. Bovendien helpen ze je spieren te versterken. Hoe langer je de afslankringen draagt, hoe groter het effect zal zijn. Draag de magnetische teenringen minimaal 16 uur en maximaal 24 uur achter elkaar. In het begin kan het een beetje onwennig voelen. Ontstaat er irritatie, doe de ringen dan direct af en reinig je tenen goed. Bij aanhoudende irritatie doe je er verstandig aan de huisarts te raadplegen.

Gebruik Afslankringen

Afslank ringen zijn een hulpmiddel

Afslankringen zijn het ideale hulpmiddel bij het kwijtraken van die overtollige kilo’s. Met teenringen afslanken is bovendien de beste manier als je een druk leven hebt en niet veel tijd kunt of wil steken in sporten of diëten. Toch willen we niet dat je uit het oog verliest dat de afslank ringen een hulpmiddel zijn. Een gezond leven begint met een gezonde levensstijl, een gezond eetpatroon en voldoende beweging. Het is dus niet zo dat je, nadat je de afslank ringen hebt omgedaan, op de bank kunt neerploffen met een glas cola en een zak chips. De afslank ringen blijven een hulpmiddel en geen magisch wondermiddel. De afslank ringen ondersteunen bij het afvallen zolang je dat zelf wilt. De magnetische teenringen zorgen ervoor dat de behoefte aan suiker en koolhydraten beperkt wordt, waardoor je de gezonde levensstijl ook langer zult volhouden.

Afslankringen in combinatie met afslankpleisters

Wil je het effect van de afslank teenring vergroten? Gebruik de magnetische afslank ringen dan in combinatie met afslankpleisters. Afslankpleisters onderdrukken, net als de teenringen, het hongergevoel en stimuleren de stofwisseling. Afslankpleisters zijn 100% natuurlijk en bevatten bestanddelen als guarana, garcinia en chromium, maar ook cafeïne, groene thee, paardenkastanje, zeewier en klimopextract. Samen met de afslankpleisters vormen afslank ringen een krachtig team die de vetverbranding stimuleert en helpt snel gewicht te verliezen. Je zult je snel weer fit en energiek voelen zodat je weer kunt spelen met je kinderen, lekker kunt gaan bewegen en alles weer kunt doen wat je leuk vindt.

Afslankringen in combinatie met detox pleisters

Wil je het helemaal goed aanpakken, doe dan ook een detox kuur. Detox voetpleisters zijn heel goed te combineren met afslank ringen en afslankpleisters. De ontgiftingskuur duurt 5 dagen. Voor je naar bed gaat, plak je de detox pleisters onder je voeten. Gedurende de nacht zullen de pleisters je lichaam ontgiften. Afvalstoffen worden via je voeten afgevoerd en door de voetpleisters opgenomen. ’s Morgens verwijder je de pleisters en overdag draag je weer de magnetische afslankringen en eventueel afslankpleisters. Zo wordt je lichaam 24/7 ondersteund tijdens het afvallen.

Voor wie zijn magnetische afslankringen geschikt?

De afslank ringen mogen gebruikt worden door iedereen die ouder is dan 13 jaar. Toch is het gebruik van afslank teenringen bij kinderen af te raden, zij zouden niet bezig moeten zijn met afvallen maar lekker buiten moeten spelen.  Het kan geen kwaad, maar het is beter om de afslank ring pas vanaf 18 jaar te gebruiken. Wil je de afslankring toch gebruiken voor je kind, overleg dan altijd even met je huisarts of het verstandig is om te doen.

De afslankring kan gebruikt worden in combinatie met de meeste medicatie.

Twijfel je of de afslank ringen geschikt zijn voor jou? Overleg dan altijd met je huisarts.

Let op: Gebruik afslank ringen nooit bij hartproblemen en/of gebruik van hartmedicatie!

Afslank Ringen

Voordelen van afslankringen

Je zult merken dat het dragen van de afslank ring de behoefte aan eten vermindert. Hierdoor kun je veel makkelijker de verleiding tot het eten van koek, snoep, chips en ander ongezond lekkers weerstaan. De afslankringen zijn het ideale hulpmiddel bij het realiseren van jouw doelstellingen. Stop met uitstellen en ervaar wat de magnetische afslankringen voor jou kunnen doen!

  • Bevordert de vetverbranding
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Optimaliseert de stofwisseling
  • Vermindert de eetlust
  • Verbetert de algehele gezondheid

Je omgeving zal versteld staan van het effect en dat zonder extra veel moeite! De magnetische teenring is een enorme hulp. Bovendien zijn ze onzichtbaar dus niemand ziet dat je afslankringen draagt.

Tip: Afslank Ringen zijn slechts een hulpmiddel; gezonde voeding en voldoende beweging zijn essentieel voor een optimaal en langdurig resultaat!