Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD

Afvallen

Wil je ook zo graag je goede voornemens waarmaken en gaan afvallen? Maar lukt het je niet om je dieet vol te houden en naar de sportschool te blijven gaan? Waarschijnlijk ken je deze gedachten, iedereen voert wel eens de strijd tegen de kilo’s. Goede voeding en genoeg beweging is en blijft natuurlijk toch het best als je snel wil afvallen en de kilo’s er ook af wil houden. Maar zijn er ook andere manieren die je helpen bij het afvallen? Ja die zijn er zeker. Afslankdranken, pleisters of pillen zorgen voor een snellere stofwisseling en vetverbranding  en onderdrukken je eetlust waardoor je snel en gezond kunt afvallen. Een afslankbroek of afslankgordel helpen je als je plaatselijk wil afvallen op bijvoorbeeld je buik en benen.

Snel afvallen zonder jojo effect

Snel afvallen heeft vaak het jojo effect tot resultaat. Je bent de kilo’s snel kwijt maar ze komen er ook net zo snel weer aan als je stopt met je strenge dieet. Snel afvallen is dus niet altijd slim. Toch zijn er methodes die én gezond zijn én die snel afvallen mogelijk maken.

Voeding

In onze moderne voeding zitten veel suikers en andere snelle koolhydraten. Deze zorgen voor pieken in je bloedsuikerspiegel en je lichaam kan deze snelle koolhydraten niet goed verteren. Het is er juist voor gemaakt om energie uit gezonde vetten, groenten en de zogenaamde langzame koolhydraten te halen. Deze langzame koolhydraten bevatten meer vezels en zorgen voor een gelijkmatige bloedsuiker. Ze geven je bovendien langer een vol gevoel waardoor je geen behoefte krijgt aan snacken. Gezonde koolhydraten en vetten vind je in bijvoorbeeld zilvervliesrijst of volkoren pasta, quinoa, bonen, avocado’s en alle groene bladgroenten. Wil je snel afvallen, dan hoef je dus echt niet alle koolhydraten te laten staan. Vervang de ongezonde snelle koolhydraten zoals witte pasta en rijst, witbrood en geraffineerde suiker door de gezonde varianten en je zult zien dat je snel kunt afvallen.

Beweging

Gezondheidsklachten door veel zitten zijn echt een epidemie aan het worden. Heb je een kantoorbaan of zit je vanwege andere redenen veel stil? Dan is het heel lastig om af te vallen. Ons lichaam is namelijk gewend aan beweging. Nu hoef je echt niet meteen iedere dag de sportschool in of lange afstanden te gaan hardlopen. Ook dat laatste is namelijk helemaal niet gezond en kan blessures tot gevolg hebben. Iedere dag een half uurtje wandelen of fietsen is al voldoende. Combineer dat met af en toe een korte intensieve training en je zult binnen no-time afvallen zonder jojo effect!

Buikvet verbranden

Voor veel mensen is het vet rond de buik het meest storend. Buikvet is volgens de International Diabetes Federation bovendien een sterke indicator voor diabetes type 2, problemen aan hart- en bloedvaten en sommige vormen van kanker. Buikvet verbranden is dan ook belangrijk. Naast dat een strakke buik je ook gewoon een goed gevoel geeft is het dus ook heel gezond. Helaas is het een mythe dat je specifiek alleen buikvet kun verbranden. Plaatselijk afvallen gaat niet, je lichaam is één geheel en werkt ook zo. Vet verbranden gaat dan ook altijd geleidelijk en over heel je lichaam. De volgende tips kunnen je echter wel helpen om je vetverbranding te stimuleren en dus ook dat nare buitvet weg te krijgen.

Pas je voeding aan

De uitspraak "Abs are made in the kitchen" is een absolute waarheid. Om afvallen rond je buik te stimuleren is het belangrijk om te eten zoals wij dit pakweg 100.000 jaar geleden al deden. In het kort komt het erop neer dat je meer gezonde vetten en eiwitten eet (vis, noten, zaden, avocado cashewnoten en olijfolie)  en minder snelle koolhydraten (aardappels, pasta, brood, rijst)

Buikvet verbranden met de afslankgordel

Afslankgordels draag je om je middel en hebben twee functies. Ten eerste geven ze je een slankere look. Ze zorgen ervoor dat je lichaam strak wordt gehouden. De afslankgordels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn onzichtbaar onder je kleding. Slankmakende gordels zorgen ervoor dat je er prachtig uitzien in dat mooie jurkje. Daarnaast kunnen afslankgordels ook helpen bij het afvallen en ervoor zorgen dat je meer vet gaat verbranden. Dit gebeurt op verschillende manieren, waaronder een zachte stimulering van je buikspieren zonder trillingen en geluid waardoor je bijna ongemerkt je spieren traint en buikvet verbrandt.  Andere afslankgordels zorgen voor elektronische spierstimulatie waardoor je strakke buikspieren krijgt zonder dat je uren in de sportschool hoeft te zweten.

Vet verbranden met de afslankbroek

Afslankbroeken hebben dezelfde werking als afslankgordels maar zijn meer geschikt om de verbranding in je benen te stimuleren. Als de stof in contact komt met je huid zorgt dit voor meer lichaamswarmte. De stof vangt het vrijgekomen zweet op en blijft van de buitenkant gewoon droog. Door de warmte wordt je bloedsomloop en vetverbranding gestimuleerd.

Buikvet verbranden met afslankpleisters

Een goed hulpmiddel bij het verbranden van buikvet maar ook vet verbranden in zijn algemeenheid zijn afslankpleisters. Afslankpleisters zijn pleisters waarin natuurlijke stoffen zoals guarana, garcinia en chromium, maar ook cafeïne, groene thee, paardenkastanje, zeewier en klimopextract. Afslankpleisters helpen bij het afvallen doordat ze je hongergevoel onderdrukken en je stofwisseling bevorderen.

Afvallen met afslankdranken

Afslankdranken helpen je bij het afvallen. Het is niet verplicht om een dieet erbij te volgen, maar een verantwoord voedingspatroon ondersteunt de werking van de afslankdranken wel. Het geheim van onze afslankdrankjes is artisjok. Het is algemeen bekend dat artisjok van nature een positieve werking heeft op het verbranden van vet door je lichaam. Zelfs de Egyptenaren gebruikten al artisjok vanwege de geneeskrachtige werking. Naast dat het de vetverbranding stimuleert heeft artisjok ook een bloedzuiverende werking en een positieve uitwerking op het cholesterolgehalte. Met de afslankdranken kun je een kuur volgen, hierdoor wordt je vetverbranding gestimuleerd en zul je snel afvallen.

Afvallen met pillen

Afslankpillen zijn natuurlijk geen wondermiddel. Ook hier geldt dat een evenwichtige voeding en voldoende beweging het belangrijkst zijn. Maar daarnaast kunnen afslankpillen wel helpen bij het afvallen zonder streng dieet. De natuurlijke bestanddelen in de afslankpillen helpen de vetverbranding van je lichaam te versnellen. Ze stimuleren daarnaast je stofwisseling en onderdrukken je hongergevoel.

Afvallen zonder honger

Als je snel en gezond wil afvallen is het belangrijk dat je jouw lichaam niet uithongert. Als je jezelf uithongert gaat je lichaam namelijk energie besparen en gaat je vetverbranding en metabolisme omlaag. Zodra je weer meer gaat eten zullen de pondjes er dus weer net zo snel aankomen. Je lichaam heeft bovendien calorieën nodig om goed te kunnen functioneren.  Afvallen hoeft dus echt niet te betekenen dat je altijd honger hebt.

Afvallen Tips

Naast het gebruik van allerlei afslankproducten als hulpmiddel bij afvallen, zijn er nog voldoende andere manieren die gezond afvallen zonder honger mogelijk maken. Onderstaand nog een aantal handige afvaltips voor verantwoord afvallen.

Vermijd suikers en snelle koolhydraten

Zoals al eerder gezegd zorgen suikers en snelle koolhydraten voor pieken in je bloedsuikerspiegel. Deze pieken zorgen ook voor diepere dalen waardoor je snel weer honger krijgt.

Gezonde vetten en eiwitten

Gezonde vetten zitten in avocado’s, kokosolie, olijfolie en vette vis. Deze vetten worden langzaam in het lichaam opgenomen en blijven ook langer in de maag. Voor eiwitrijke voeding geldt hetzelfde als voor gezonde vetten. Het is niet voor niets dat deze producten in veel diëten  terugkomen, ze helpen je gezond afvallen zonder honger.

Eet voldoende vezels

De beste vezels vind je in groenten en fruit. Deze vezels verteren langzaam, onderdrukken je hongergevoel en zorgen dat je gemakkelijker kunt afvallen zonder honger. Let op: vezels in graanproducten hebben niet hetzelfde effect. Naast vezels bevatten graanproducten veel koolhydraten, deze werken verslavend en helpen niet bij het afvallen.

Gebruik aanvullende eetlustremmers

Naast een gezond voedingspatroon kunnen aanvullende producten je helpen om je hongergevoel te onderdrukken waardoor je snel kunt afvallen zonder honger. Afslankpleisters, pillen en drankjes helpen je hongergevoel te onderdrukken en zorgen voor een snellere stofwisseling en vetverbranding. Ze zijn dus geen vervanging voor een gezonde levensstijl maar kunnen net dat steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt om af te vallen.