Logosmall
Logo
€ 34,95 € 27,50 Incl. btw

Iron Gym - Speed Abs Buikspierwiel

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Die felbegeerde sixpack komt nu wel héél dichtbij - dankzij het Iron Gym Speed Abs buikspierwiel! Je traint met dit buikspierwiel op een gemakkelijke en effectieve manier je core en buikspieren.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Die sixpack waar je al jaren van droomt kan nu eindelijk werkelijkheid worden, dankzij de Iron Gym Speed Abs buikspierwiel!

Dit trainingswiel is ontworpen om buikspieroefeningen te doen op een comfortabele en effectieve manier. De handvaten met ergonomisch design bieden je handen de juiste ondersteuning, waardoor vermoeidheid in je handen wordt geminimaliseerd en een natuurlijke positie gewaarborgd. Het interne design van de Speed Abs is zo gemaakt dat het buikspierwiel weerstand biedt bij het uitrollen en juist minder weerstand bij het terugrollen. Dit zorgt ervoor dat je langere sets met een volledige range of motion kunt uitvoeren.

Met dit buikspierwiel werk je op een eenvoudige manier aan sterke buikspieren, corestabiliteit en natuurlijk die sixpack. Bovendien is het trainingswiel compact en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Vanaf nu kun je dus overal in shape blijven!


 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.