Logosmall
Logo
€ 59,95 € 36,50 Incl. btw

Iron Gym Pull Up Boost

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Pull-ups zijn een van de meest gunstige en tegelijkertijd moeilijke oefeningen die er bestaan​​, het opbouwen van kracht en macht in de biceps en triceps, buikspieren en borstspieren.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

PULL UP-BOOST ™
100% Officieel product van het wereldberoemde Fitnessmerk, Iron Gym ™ - Accepteer geen imitaties
 
Pull Up Boost ™ maakt van elke pull-up bar in een high-powered, full-body workout machine!
 
Pull-ups zijn een van de meest gunstige en tegelijkertijd moeilijke oefeningen die er bestaan, het opbouwen van kracht en macht in de biceps en triceps, buikspieren en borstspieren. Echter, het trekken van je hele lichaamsgewicht door de lucht is vaak een stap te ver voor diegene die net starten met een serieus fitness-programma.
 
Nu, met de Pull-BOOST ™ van Iron Gym ™, is er een eenvoudige manier om het proces te vergemakkelijken en het maximaliseren van de resultaten die je krijgt van elke pull-up.
 
De Pull Up-BOOST ™ is voorzien van een revolutionair ontwerp dat helpt tot 45kg van het lichaamsgewicht voor pull ups en push ups te compenseren, zodat iedereen geleidelijk hun weg kan bereiken naar de voltooiing van de moeilijkste oefeningen zonder hulp.
 
Oefeningen worden afgerond met behulp van drie gemakkelijk verwisselbare, van hoge kwaliteit sterke rubberen kabels die kunnen worden aangepast op de optimale hoeveelheid weerstand, afhankelijk van de beweging en de persoon die het gebruikt. Voor het verhogen of verlagen van de intensiteit van de oefening kunt u eenvoudig één of twee van de drie kabels toevoegen of verwijderen voordat je start met de workout.
 
DE IRON GYM PULL UP BOOST IS INCLUSIEF:
  • Een anti-slip knie / voet stijgbeugel met gepatenteerde 3-in-1 weerstand band pocket
  • Drie 40 cm weerstand banden - 15 kg piek weerstand elke
  • Een stang bevestiging
  • Push Up Belt - voor begeleid push ups

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.