Logosmall
Logo
€ 69,95 € 54,50 Incl. btw

Iron Gym Optrekstang Xtreme Platinum

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Het topmodel onder de Iron Gym optrekstangen

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

De Iron Gym Optrekstang Xtreme Platinum: compact en multifunctioneel!
Het topmodel onder de Iron Gym optrekstangen. De optrekstang Xtreme Platinum biedt ontelbare mogelijkheden voor een uitgebreide krachttraining van het bovenlichaam. Daarbij is het gebruik van het systeem zeer eenvoudig: de optrekstang dient in het deurkozijn te worden gehangen en al meteen kan de training beginnen. 

Deze Iron Gym optrekstang kan echter meer, met deze optrekstang kunnen ook oefeningen op de grond uitgevoerd worden. De Iron Gym Optrekstang Xtreme Platinum kan gebruikt worden voor opdrukken, maar ook dips of sit-ups kunnen uitgevoerd worden met deze optrekstang van Iron Gym. Natuurlijk kunt u deze stang ook gebruiken voor optrekken. 

Daarnaast is de Iron Gym Optrekstang Xtreme Platinum zeer belastbaar (tot 100 kg) en kan in alle standaard deurkozijnen gehangen worden (60 tot 80 cm). Dit zonder te boren! Voor een effectieve training van de buikspieren zorgen de AB straps die bij de levering van de optrekstang Xtreme Platinum zijn inbegrepen. Bovendien is een trainingshandleiding en voedingsgids bij de levering inbegrepen. 
Tevens beschikt de Iron Gym optrekstang Xtreme Platinum over:
  • een uniek oppervlak van chroom, nog duurzamer
  • de ondersteunende ab straps zijn bij de levering inbegrepen!
  • een trainingsposter ondersteunt tijdens het trainen

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.