Logosmall
Logo
€ 69,95 € 54,50 Incl. btw

HD Mirror Cam

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

De Dashcam Mirror 720p is een handige dashcam met een uniek design.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

De Dashcam Mirror 720p is een handige dashcam met een uniek design. Deze dashcam plaatst u eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto met twee meegeleverde rubber beugels. Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm is verwerkt in de spiegel. De Dashcam Mirror 720p is daarom eenvoudig én erg veilig te gebruiken in elke auto.

Blauw glas
De Dashcam Mirror 720p is voorzien van een stijlvol en veilig blauw glas. Het zicht naar achteren is hierdoor zowel overdag als 's nachts erg goed.
Let erop dat de kleur van het glas kan afwijken van standaard binnenspiegels in de auto en niet kan worden aangepast.

LED
Naast de camera bevinden zich 2 infrarood LED lampjes voor een goed zicht wanneer het donker is

2.5 inch LCD scherm
Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm zit verwerkt achter het glas van de spiegel en valt daarom niet op. De spiegel is groot genoeg om het 2.5 inch scherm aan te laten staan.

350˚ Roterende lens
De HD Mirror Cam heeft een 350 graden draaiende camera. Hierdoor wordt een groot gedeelte van de omgeving opgenomen.

Parkeerstand
De HD Mirror dashcam is uitgerust met Motion detection. Hierdoor kan de camera ook worden gebruik in parkeerstand. Hij begint dan automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen.
Let erop dat voor het gebruik van de motion detection een continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakelde motor.

32gb SD ondersteuning
De Mirror ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. Door de loop recording gaat de dashcam echter gewoon door met filmen als de SD kaart vol is. De oudste beelden worden dan verwijderd. 8 GB SD kaart is inbegrepen.

Auto start
Deze dashcam start automatisch op wanneer de auto wordt gestart als deze verbonden is met de lader. De dashcam hoeft dus niet handmatig te worden ingeschakeld, hij begint meteen met filmen wanneer u wegrijdt.

Tijd en datum registratie
De actuele tijd en datum kunnen worden weergeven in elke opname. Dit kan belangrijk zijn bij het terughalen van de beelden van een eventueel ongeval.

Ingebouwde microfoon en luidspreker
Deze dashcam neemt niet alleen beelden op, hij is ook uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.
 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.