Logosmall
Logo
€ 19,50 Incl. btw

DVD Leandro Carvalho's Brazil Butt Lift

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

DVD Leandro Carvalho's Brazil Butt Lift

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Ben jij er klaar voor om de mooiste billen van de wereld te krijgen? Wij verzekeren je dat je daar geen sportschoolabonnement meer voor nodig hebt. Het mooiste van alles is dat je er ook geen zes maanden op hoeft te wachten, voordat je het beoogde resultaat ziet. Je bereikt met de Leandro Carvalho’s Brazilian Butt Lift dat perfecte resultaat in 60 dagen.

Brazilian Butt Lift bestaat uit diverse 30 minuten body blasting workouts;
De eerste workout "Basics": Leandro leert je de top 12 billen-vormende bewegingen voor de juiste vorm en een perfect resultaat.

De tweede "High & Tight": Leandro gebruikt langzame en gecontroleerde bil-vormende bewegingen die gericht je billen werkelijk vanuit iedere hoek onderhanden nemen.

De derde DVD bestaat uit Cardio Axe om cellulitis en zadeltassen weg te samba-en. Zinderende bewegingen op zwoele Braziliaanse muziek om uw nieuwe sexy achterwerk te onthullen. Leandro’s Cardio Axe dvd is zo leuk, je danst in je eigen woonkamer. De calorieën verdwijnen, de pondjes vliegen eraf en je hebt er nog plezier in ook!

Bij de BONUS "Bum Bum": combineert Leandro zijn cardio met billen vormende bewegingen om je billen beter in model gevormd te krijgen.

Met slechts een workout per dag bent jij op weg naar een steviger, ronder en gelift new “booty”. Tevens ontvangt je bij je bestelling twee extra workouts om de rest van je lichaam net zo stevig te krijgen als je billen. Sculpt is een krachttraining workout die je slappe armen strakker maakt en je een slank figuur geeft van top tot teen. Dan is er ook nog Tummy Tuck, een 20 minuten durende workout voor de buikspieren, zodat je buikspieren net zo sexy worden als je nieuwe goedgevormde billen.

Pakket bevat:
Drie Workout DVD's
- Basics, Bum Bum
- High & Thight, Sculpt
- Cardio Axe, Tummy Tuck
Booty Makeover Gids
Bootylicious Maaltijd plan
Triangle Training workout kaarten

Bonus
6-Daags Supermodel afslankplan
60 dagen booty makeover kalender

** Let op: de DVD's en gidsen zijn Engelstalig! **

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.