Logosmall
Logo
€ 32,50 Incl. btw

Cassia Seed Pillow by Konbanwa Pillow

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kunnen Cassia Seeds zorgen voor ontspanning, een positieve werking hebben op de zenuwen en corrigeren van warmte.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zorgen Cassia zaden voor ontspanning, hebben ze een positieve werking op de zenuwen en corrigeren de zaden warmte. Niet zo gek dus dat het Konbanwa Cassia Seed Pillow zorgt voor een heerlijke nachtrust!

Het Konbanwa Cassia Seed Pillow is, zoals de naam al doet vermoeden, gevuld met Cassia zaden. Het unieke design met sleuven biedt steun aan hoofd en nek en heeft een hoge luchtdoorlaatbaarheid. De sleuven aan de bovenzijde van het kussen zijn gevuld met de Cassia zaden. Deze sleuven hebben een masserende werking en bevorderen de bloedcirculatie. Aan de andere zijde van het kussen zijn de sleuven gevuld met kapok – een plantaardig, zacht materiaal.

Het kussen bevat aan de zijkant een rits. Hier kun je vulling uit het kussen halen of juist er in stoppen. Op deze manier kun je zelf de hard- of zachtheid van je kussen bepalen.

De afmetingen van het Cassia Seed Pillow zijn 60 x 50 cm.

Het Cassia Seed Pillow wordt afgeraden voor baby’s en zwangere vrouwen.

Highlights:

• Gevuld met Cassia zaden
• Bevordert de bloedcirculatie
• Heeft een ontspannende en masserende werking
• Pas de hard- of zachtheid zelf aan

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.