Logosmall
Logo
€ 19,50 Incl. btw

Booming Fitness Jump Up 3-delige DVD set

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Jump Up: een energiek en vermakelijk trainingsprogramma voor een hoge vetverbranding en een slanker figuur!

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Spring jezelf slank met Jump Up!

Dit pakket bevat geen trampoline! Alleen de DVD's + Maaltijdplan

Heeft u een trampoline en bent u toe aan een nieuwe uitdaging om uw conditie nog meer te verbeteren? Dan is deze 3-delige Jump Up Dvd-set wat voor u!
 
Jump Up is een energiek en vermakelijk trainingsprogramma, waarbij een hoge vetverbranding plaatsvindt van wel 700 tot 900 Kcal per workout wat bij regelmatig gebruik resulteert in een slanker figuur.

Gewichtsverlies
Jorg Wijnen van Diëtistenpraktijk Leefstijl & Voeding schreef het Jump Up 21-dagen maaltijdplan dat onder meer bestaat uit adviezen met betrekking tot gezonde voeding en een verantwoorde leefstijl. Belangrijkste uitgangspunt is natuurlijk om in combinatie met de Jump Up-oefeningen te komen tot blijvend gewichtsverlies. Met deze complete fitness workout verbrandt men echter niet alleen een grote hoeveelheid calorieën, ook wordt er aandacht besteed aan de bekende probleemgebieden: heupen, dijen, bilspieren en kuiten. Jump Up leent zich daarnaast prima voor spierversteviging, verhoging van het uithoudingsvermogen en een verbeterd balansgevoel. Jump Up is als workout geschikt voor alle leeftijden, dus iedereen kan zich er eindeloos mee uitleven.

Zuivering lymfeklieren
Het geheel van oefeningen en het springen op de trampoline brengt een hoge trainingsintensiteit met zich mee, zonder spieren en gewrichten teveel te belasten. Jump Up bevordert daarmee de soepelheid en lenigheid van het lichaam, verbetert het evenwicht én het coördinatiegevoel. Dat komt, omdat de hersenhelften beter op elkaar worden afgestemd. Trampolinespringen werkt bovendien zuiverend op de lymfeklieren en stimuleert het immuunsysteem. Hart en bloed worden daarbij voorzien van meer zuurstof. Iedereen springt zichzelf dus voortaan slank en fit met Jump Up!

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.