Logosmall
Logo
  • <17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9.3/10
  • SNELLE KLANTENSERVICE
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
€ 69,95 € 65,00 Incl. btw

BEEM Pour Over Coffee Maker Set

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Pour Over, dé zetmethode voor koffiekenners!

Lees meer ►
Levertijd: geen

Informatie

  • 4-delige pour over set: glazen handfilter, 0,5 l glazen kan incl. Deksel, frame en siliconen pad
  • Bereidt maximaal 4 kopjes aromatische koffie door overgieten
  • Optimale filtering door een diamantachtige oppervlaktestructuur en een grote filteropening
  • Handmatig koffiezetten geeft een bijzonder milde koffiearoma door bewuste bereiding

Bij de overgietbereidingsmethode wordt de koffie traditioneel met de hand gezet. Plaats eenvoudig een geschikt papieren filter (maat 2) in het glazen filter, voeg gemalen koffie toe en giet er langzaam en gelijkmatig heet water overheen. Dankzij de speciale oppervlaktestructuur aan de binnenkant van het handfilter kan het papieren filter efficiënt weggehouden worden van de filterrand, zodat ook aan de rand optimaal gebrouwen kan worden.

In plaats van één of meerdere kleine openingen heeft dit glazen filter een grote opening van 20 mm, zodat de perfecte aroma uitsluitend afhangt van de maalgraad van de koffie. Een medium maling wordt aanbevolen. In de glazen kunnen maximaal 4 kopjes koffie worden geschonken en geserveerd. Plaats het deksel erop en de koffie blijft langer warm!

Ook qua design heeft de BEEM Pour Over Coffee Maker Set veel te bieden. Het frame biedt namelijk verschillende stand opties – horizontaal of verticaal - en ook de koffiefilter kan met of zonder standaard worden gebruikt. De siliconen onderlegger dient niet alleen om je meubels te beschermen, maar zorgt er ook voor dat de kan slipvast is.

De pour over set heeft een frame van aluminium, een koffiefilter en kan van glas en elementen met houtlook. Kortom, een moderne en designgerichte materiaalmix die ieders aandacht trekt!

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.