Logosmall
Logo
€ 26,95 € 17,00 Incl. btw

Aquarug

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

’s Werelds eerste vloerkleedje, speciaal ontwikkeld voor in de douche, het bad of waar u maar met water in aanraking komt.

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Het gepatenteerde ontwerp van AquaRug zorgt dat het water er gewoon doorheen weg kan lopen en dat hij geen vuil opneemt hierdoor ontstaat er geen schimmel. En dankzij zijn antislip onderkant blijft hij altijd vast op zijn plaats liggen. AquaRug is niet alleen geschikt als antislipmat maar door zijn gepatenteerde ontwerp en speciaal aangebrachte vezels is hij ook ideaal om u tijdens het douchen een perfecte voetscrub te geven, hij is geschikt voor alle leeftijden en kan in douche of badkuip worden aangebracht.

AquaRug is vuilafstotend en daarom kunnen modder, vet, rode wijn, wat dan ook geen vlekken veroorzaken. Bovendien kan AquaRug niet verbleken. Zelfs pure bleek laat geen vlekken achter. De vezels waar AquaRug van gemaakt zijn, zijn compressieproof en blijven gegarandeerd hun volume behouden en hij raakt dus nooit versleten. Zo zacht en zo elegant en heerlijk aan uw voeten. En door simpelweg uw voeten heen en weer te halen tijdens het douchen houdt u uw voeten schoon en zacht en verwijdert u eelt en vuil. Leg hem gewoon over het doucheputje, het water loopt er eenvoudig doorheen. Geen zompige douchemat meer en geen schimmels en vuil. En hij hoeft ook niet gewassen te worden. Tot voor kort was AquaRug, vanwege de kwaliteit en kosten, alleen te vinden in exclusieve villa’s en scheepsjachten.

Het gepatenteerde ontwerp van AquaRug zorgt dat u niet meer wegglijd in de douche of badkuip en bovendien dat er geen water in de douche bak blijft staan waar die gevaarlijke schimmels kunnen ontstaan. Daarnaast scrubt u eenvoudig uw voeten en verdwijnt al het eelt van uw hielen en voeten door eenvoudig de voeten te vegen tijdens het douchen.
Voordelen AquaRug:

Speciaal ontwikkeld voor douche of bad
Het gepatenteerde ontwerp zorgt dat water er gewoon doorheen kan lopen
Hij neemt geen vuil op en er ontstaat er geen schimmel
Dankzij de antislip onderkant blijft hij altijd vast op zijn plaats liggen
Vuilafstotend en kleurecht
De vezels zijn compressieproof en blijven gegarandeerd hun volume behouden
Je scrubt eenvoudig je voeten en al het eelt van de hielen verdwijnt

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.