Logosmall
Logo
€ 134,95 € 124,50 Incl. btw

5 Minute Shaper Pro

Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

De 5 Minute Shaper is vernieuwd! Hierbij introduceren we de 5 Minute Shaper Pro, het nieuwste fitnessapparaat voor het trainen van uw buikspieren

Lees meer ►
Op voorraad

Informatie

Vernieuwd fitnessapparaat voor een strakke buik
De 5 Minute Shaper is vernieuwd! Hierbij introduceren we de 5 Minute Shaper Pro, het nieuwste fitnessapparaat voor het trainen van uw buikspieren. U kunt nu ook uw schuine buikspieren trainen door de draaibare Shaper. Het is dus een complete afwisselende work-out voor uw gehele core!

Met de 5 Minute Shaper Pro maakt u de Inclined Reverse Crunch beweging die al uw buikspieren aan het werk zetten gedurende de gehele beweging voor gelijkmatige buikspieren, core en versteviging van uw hele lichaam. U kunt ook de pin vast zetten van de Shaper om de linkse of rechtse buikspieren geïsoleerd te trainen.

Op de hartslagmeter leest u gemakkelijk uw hartslag af tijdens het uitvoeren van de oefeningen voor de buikspieren. U ziet direct of uw hartslag hoog genoeg is voor een optimale vetverbranding.

Training voor uw armen, rug, billen en bovenbenen
Door het gebruik van de 5 Minute Shaper Pro ligt de focus vooral op het trainen van uw buikspieren. Echter, door de opwaartse beweging die u met uw lichaam maakt, worden zowel uw armspieren, rug, billen en bovenbenen getraind.

Het apparaat is geschikt voor iedere leeftijd en trainingsniveau.
 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.